Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U ZATVOR LOPOVE, MAJMUNE IMBECILNI. U ZATVOR CES TI KAD TAD DA GA PRIMAŠ SA TOM ODVRATNOM KISELOM FACOM...
VRATI STAN LOPOVE !
Brankovicu idi i volontiraj na \"piramidama\" koje si podrzavao. Gdje pare odose tito dragi.
STO NECES BITI ZADOVOLJAN KAD SI IZ SELJAKIH OPANAKA USKOCIO U CIPELE MILIONERA...
kojim ? hajde navedi jedan OSIM AKO NE MISLIS NA \"SAMOSTALNI\" RAD U KOJI SPADAJU KRADJA STANOVA, HOTELA PO IGMANU, ITD.
Kako neces biti zadovoljan,kad si pokro pola bosne!
e j..o majku onu bahatu pa da li je on normalan __________________________________________________________
@ frend:\"Imate li ikakav podatak da argumentovano iznesete pa da se o tome raspravlja\" .....ne nemamo dokaza...hahahaaaa ...pa gdje ti zivis, sa koje planete si ti dosao???....druze, osvrni se oko sebe, ugusit ces se od dokaza....smijesan ti je komentar...ili glup ;)
...posvetiti naucnom radu??? .....jadna li je nauka ako ti budes pisao naucne radove.... .....mozes pisati radove samo na temu \"kako pokrasti vlastiti narod i drzavu\"
KRIMINALAC!!! VRATI STAN!!
AAAHHAHAHA AHAHAHA HHHHAAHAHAHA upropastio zemlju, pokro sve sto se pokrasti moze, nikakvog pomaka ni u jednom smijeru (osim unazad).... SAD MU SE TREBA SUDITI ZA SVE OVO STO JE (NE)URADIO. Ako nista bog ce mu suditi, ali postao je najomrzenija licnost u BiH. Kako se osjeca njegov sin i zena kad cita sve ovo o svom TATICI? Kad znaju da ih svi preziru i ogovaraju?!
nek sve prvo vrati...pa nek onda ide..a onda nek kupi stan sebi i familijim ako mu sta ostane agarant ima stek nedje....nemojte ga pustiti da ode tek tako...haloooooooooooooooooooooooooo
Je li vi samo znate sjediti pored komjutera i govoriti kako drugi kradu, lažu, petljaju ... i naravno psovati na veoma \"kulturnom\" nivou, pa budala bi bio kad bi neko mario za vaše komentare. (naravno da se ovo ne odnosi na sve) Imate li ikakav podatak da argumentovano iznesete pa da se o tome raspravlja a ne samo neke parole kao sa mitinga da \"bacate\".
VRATI STAN I SVE STO SI POKRAO!!!
a divi mu žvalja žvaljavih