Susret Tihić - Ljubić
0
"Zabrinjavajući etnonacionalni blokovi"
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Halo dzamahirsti nema nista bez srba i hrvata...nemozete nista postic bez nas...i repka je najveci uspjeh postigla dok ju je hrvat vodio (nogometna) , mozete puknut od zavisti, koliko nas je da je, imat cemo svoju teritoriju u ovoj dzamahiriji a vi samo se.ri.te, zlaja ce vas dokrajcit sa onim svojim poskokom zabcem, najveci reketasi i kriminalci su u sdp-u...samo se svi nesto prave da ih ne vide!
hahaha ko da Hićo i Duće govore o zabrinjavajućem usponu fašizma.
Ko o cemu Tihi o etnonacionalnim blokovima... Dajte ljudi manite se nakih blokova, formirajte vlast koja ce dici drzavu iz govana... TJ. pustite ljude koji znaju da odrade posao koji vi niste znali uraditi vec godinama.
Ko oni pripadaju ne nacionalnom bloku !!! Izjava za ježa, ali to ne može naježiti po glavi ćelave ljude !!!
Taj genocidas je iz BIJELJINE
\'\'BH Hrvata u Hercegovini je nekih 3-4%,znači manjina.Vama je glavni dušebrižnik Rajko Vasić zv Rajhan,na što ste spali listicani?Politički mentor Rajko,pa on nije dobrodošao u rođene osječane a u Lištici je politička i moralna vertikala\'\' Samo mala ispravka netočnog navoda. Naime autor ovog dubokoumnog posta je krenuo od jedne notorne neistine. On navodi da je Hrvata svega 3-4% u BiH. Na ovu tvrdnj bi se nasmijao najpijaniji čakijaš iz Zenice ili krezubi klošar iz Banovića. Naime, i najmanji maksum u svakom mejtefu zna da je Bošnjaka 70% u BiH. Postoji još otprilike 27% Srba, 2% Kineza i znači manje od 1% Hrvata, kojih prema nekom pretpostavkama ima cca 450-500 tisuća u BiH. Što opet govori da je ta brojka manja od 1% sveukupnog pučanstva naše jedne jedine, multietniĆke i sekularne BiH. Zahvaljujem na pozornosti.
pogledajte te njuske sa slike...planeta majmuna...
Kakav Rajko Vasic ? Pa Covic , Jurisic, Lijanovici su isto smece kao i on. Sve su to jadnici.
@@etnonaciona... MAJMUNE dok je i jedan Musliman ziv u Bosni i Hercegovini ti ces biti u njoj ako ti ne pase pali traktor i bidon nafte pa kod Knin-ske brace u Srbiju
BH Hrvata u Hercegovini je nekih 3-4%,znači manjina.Vama je glavni dušebrižnik Rajko Vasić zv Rajhan,na što ste spali listicani?Politički mentor Rajko,pa on nije dobrodošao u rođene osječane a u Lištici je politička i moralna vertikala
do kada? dok ne zavrsimo ono sto ste vi poceli sa preglasavanjem celog jednog naroda,..pre dve decenije. fizicki smo razdvojeni sto je plus ne druzimo se ne komuniciramo mrzimo se ostaje jos ovaj okvir koji zapad drzi,kad zapadu dozlagrdi mi odosmo a vi tekbiriste,pravite fildzan dzamahiriji,ili vec sta planirate. ne interesuje nas! mi sa vama nemamo nista. niste nam rod,komsiluk,prijatelji,niste nista. samo neki tamo azijatluk!
do kada vise etnonacionalni blokovi???? do kada vise unistavanje ekonomije??? do kada vise mito i korupcija????? do kada vise da zivimo kao posljednja bijeda u europi???? do kada cemo birati ovu stoku????? ako ste gledali jucerasnje vijesti...da li ste culi da cemo vlast dobiti MOZDA tek iduce ljeto....super, i onda taman ce da pocnu da se spremaju za naredne izbore...i tako u krug...eh...
Suljo potpisao si sporazum sa Seferom Halilovicem koji za Aliju kaze da je bio najveci zlotvor i dusman i jos masu nebuloza. Sta Bakir kaze na to?
Hoce u vlast po svaku cijenu,tesko se suociti sa kriminalom koji su napravili.
Zgodni su ko Angelina Joli