Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PURGERU DOBRO DA SI PRIZNAO DA SI GLUPI BOSANAC- ČESTITAM
Svaka Cast
Kaj lupaš west? Eh da nam se je kak riješiti ove hercegovačko-škutorske gamad.uhhhh.. Za kaj nas je mili Bog prokleo pa vas stvori i u Zagreb vas doseli? Nema većeg šljama od čovjeka kao što je lažni hrvat, još iz hercegovine! Gdje god da dođeš, ti si glupi bosanac, a kaj se ne pitaš što si glupi bosanac? Upravo zato za kaj se furaš da si ono što nisi...
@West Mostar Nikada necete biti dio Hrvatske, to vam Hrvatska moze garantovati! Tamo vas mrze iz dna duse, u Zagrebu ne smijes ni reci da si Hercegovac. Zivite u gradu koji se zove po TURSKOM mostu. Da ste se vi pitali tu ne bi bio ni krmetnjak. Peri redovno svoje bijele carape i glancaj mobitel i suti.
što vas zvu guantanamo?????? zato sto nemozete nigdje a puni ste munđosa
za LO dođi bh dresu u zapadni pa da vidiš sto bi bilo, drugo nikad nije bio bosanski več hercegovački i hrvatski, a to kada shvatite mozda i dobijete drzavu od konjica do tuzle. pozdrav iz HRVATSKOG MOSTARA
Fala Bogu da ste se i vi sjetili!!
@WEAT aka WEST MOSTAR praaaaavo si nepismen za jednog \'rvata! bolje ti je da čitaš neku knjigu kod kuće za to vrijeme koje bi potrošio na vožnju od 30 km do hrvatske:D mostar je bosanski.....ja kad dolje iz sarajeva dodjem..ne primijetim nikakve razlike...nikakve granice...za mene sve samo predivni mostar:)
crknite u getu, niti imate drzave niti če je biti ikada kako je nama dobro, pa veća mi je mirovina nego plata u predsjedništvu. sto se tiče hrvatske ona pomaze nas hrvate, samo je dala 100 milijuna km za sveučilište, daje za mirovine, drzavljanstvo,studiranje u rh, za razliku od vas koji, da vam nije županija sa hrvatskom većinom nebi imali sto pojesti. neradnici jedni sramotite se, koliko ste prijavili tih nazovi \"vojnika\" rusiju bi zauzeli, ako vas je bilo toliko stvarno ,onda ste jadni kad niste ništa mogli uraditi. s toga POZDRAV IZ HRVATSKOG MOSTARA. S ŠTOVANJEM \"VIZIĆI\".
WEST MOSTAR jel ti guza WET?
Šta je to pogriješio si u prvom postu si napisao WEAT, pa ti je neko reko da napišeš WEST jer to nešto znači? Ako si već toliki Hrvat i tako čist, zašto nisi i puritanac, pa se fino očisti od stranih riječi i koristi samo kroatizme... Em što ti ne idu jezici nemaš pojma ni sa zemljopisom, nema Hrvatska samo izlaz na more, ima i Turska i, Grčka,Tunis... imaju avioni i aranžmani mnogo bolji i jeftiniji od Hrvatske!
west hrvat, haj ti u rvacku zivi, a bosnu ostavi onim koji zele da zive u bosni i hercegovini. pljuj po svom, inferioni iskompleksirani idotu
STO SE TIČE PROIZVODA HVALA BOGU HRVATSKA JE NA 30 KM OD MOSTARA I UVIJEK ČU TAMO KUPOVATI ALI TVOJE NIKADA \"MAJMUNE ŠIROKOBRIJEŠKI\". PARA SE IMA, POGOTOVO KUNA ,NISMO MI NERADNICI KAO OVI U ZENICI I SARAJEVU, SAMO STO ČE BITI KADA KRENU KONTRA MJERE, UVEDU SE VIZE PA U TUZLU NA MORE I JABLANIČKO JEZERO, STO BI REKLI SMEČE- SMEČU. POZDRAV IZ HRVATSKOG MOSTARA , LIJEPOGA I ČISTOGA.
LIJANE JE..M TI SAV ROD IZDAJNIČKI. CRKNI, NIKAD NEČES TO USPJETI U HERCEGOVINI UVIJEK ČE BITI HRV. PROIZVODA, ATVOJE NIKADA. SELI U SARAJEVO MAJMUNE , IZDAICO SVOGA RODA ISTO KAO I KOMŠIĆ. JERE ODRZI PROSVJED NA ZAPADNOJ STRANI MOSTARA PA DA VIDIS STO BI BILO I KAKAVA\" PODRSKA\" ZA TEBE. NEOBRAZOVANI IDIOTE SVE TI JE DALA HRVATSKA I HRVATSKI NAROD A TI SE BORIS PROTIV NAS, ZAPAMTI POVIJEST ČE TI SUDITI, A VEČ SI OBILJEZEN KAO JUDA U HRVATA.
Ma hoće vraga tražiti milju eura na uvid, pa ko će im ostavljati pare onda? Možda Slovenci? Možda Česi i Slovaci koji i svoj hljeb ponesu? Možda šačica Švaba i Britanaca? Uglavnom naše turiste nigdje ni ne spomenu u svojim medijima, kao da nas ni nema ili možda nismo poželjni?