Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tako "heroji" postaju "heroji",ubijajuci djecu uz gusle se opjevaju
fino se je podsjetiti s kakvim komsijama zvijerima zivimo..jesu li im djeca od 2 i 6 godina bili islamski fundamentalisti?! to su bica koji lice na ljude, ali samo izgledom.
to su im "isprike" bile tokom ubijanja sa visokih brda
Zalosno je ovo, sta su im djeca krivi
Zaboravljeni... kako kome. Nazalost nikad nisu dobili publicitet od dreke iz Sarajeva al to je samo jos jedna ilustracija sarajevskog autizma Cuj zaboravljeni???
Sta ocekivati od kurton naroda, cijeli zivot locu rakijetinu i spremaju se da ubijaju tudzu djecu . I poslije uz gusle rokte kako su ubijali djecu.
Goražde i gorazdani ne zaboravljaju! Nismo nikad, niti ćemo. Genocid u II SVJETSKOM RATU i genocid 92-95. se neće nikad oprostiti a kamo li zaboraviti!
Napacene Bosnje uopste i ne razmisljaju o tim,dok se nase komsije nisu promijenile uopste i opet bi uradili isto.Mozda smo i zasluzili kad smo tako naivni.Usred Sarajeva obiljezavaju smrt 6,7 ljudi dok mi nase posmatramo kao statistiku.
jos jedan u nizu srbocetnickih ratnih junastava. A kao sto znamo, jedina su nacija na planeti koja stoljecima slavi vlastite poraze.
Djelo HEROJSKE vojske RS-a..
Zivjela Republika Bosna i Hercegovina!!! Poslije dejtonske BIH naredu je opet RBIH.
Ko bi rekao da će sada stanovnici Čajniča, Foče i drugih okolnih mjesta zarađivati plaću u Goraždu. U grad se svakodnevno slijevaju novi kadrovi iz svih krajeva BiH, pa i inostranstva. Osim Bekto Precise, kompanije Ginex, Prevent i Emka, otvaraju se nova radna mjesta. Samo Prevent trenutno zapošljava 1.200 osoba.