Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neko je dole napisao ako je bilo takvih srba pa u kojem ti vijeku zivis,srbi su masakrirali istocnu Bosnu,zapadnu Bosnu a ovaj neki dole kobejagi sad tek cuo za to,ali eto cuo je za jednog svata a za stotine hiljada nije,desetine hiljada silovanih zena eto nije cuo,e ako to nisi znao do sada onda nemoj ni sada da se pravis.
8.255 Srba ubijenih u Sarajevu i 860 nestalih. Niko nikada nije odgovarao. Niko se nije ni zapitao sta je sa tim ljudima. O ovih 18 se tuli godinama.
ma samo su bosnje zrtve
8255 ubijenih srba,,,, al pod oružjem i uniformama
Đikani su kukavice I šljam
kukavice.su oni sto kmece od 90-tih pa na ovamo
Srbin nikada nije pobjedio a da je isao puskom na pusku zna se ko su bili srbi, kukavice koje su silovale curice klali nemocne i ne naoruzane civile nema rasprave tacka .
Čemu ovakav komentar? Razumem količinu mržnje, ali dokle više?
@Bazingaa Pitaj samo,jer ja sam se dosta raspravljao za veceras,jel su tako Srn=bi silovali i one curice u plavim uniformama na Ceru i Kolubari,npr?Samo pitaj....
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
...odala muslimanska imena... E pa državo Srbijo, odaj imena ovih drugih, osim Lukića. Evo i znaju se i šta ćemo sad? Daj im poslovne prostore, razvlači suđenja.. Imena....odala ih imena... fuj
Hvala ti Milane
I drugi put, zovi kad se okupite.. Profi služba. Ne pitamo ništa. Ti si franc kreten, rijetko viđen.
Hahahahahahahaha Zašto si takva Alma
PRIKAŽI ODGOVORE (19)
Pored ovakvih gnusnih zlocina cinjenih nad bošnjacima, više me zaboli cinjenica da smo i poslije svega razjedinjeni, sloge ni na pomolu a ovakva divljacka djela nad našim narodom su trebali to uradit složiti i okupiti nas sve sa ciljom jacanja domovine, stvaranje života dostojnom covjeku, stvaranja uslova za preventivno djelovanje protiv mnogobrojnih gnusne, monstruozne radnje koje su nam se dešavale u prošlosti.
@drinajedina U tome je i poenta, cekamo nevolju da postanemo bolji ljudi i bolji za same sebe, umjesto da ucinimo sve da ukoliko dodje do nevolje budemo spremni da je prebrodimo a ne da malo malo iskacu clanci o siromastvu, kriminalu, ekonomskom krahu i ostalim sto nam je postalo svakodnevnica.
Jadan narod kome treba nevolja da se ujedini. A kako se sjecam ni tad nismo bili nesto jedinstveni nesto u ARBiH, nesto u HVO, nesto u VRS a najvise u izbjeglistvu. Svak sebi...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)