Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A za zastrasivanje naroda koje kriv mozda moj babo
Kada se neko bavi politikom 15 i vise godina , a za to vrijeme nikakvog pomaka nema , osim redovnih budjetskih primanja , slijedi neminovno odustajanje . Ali kod tebe Ajanovicu to nije slucaj . Ti i dalje zvocas , zvonis , lagano ujedas samo rijecima koje ovaj jadni narod zeli da cuje i za to ti naplacujes i glasas u parlamentu za jos veca primanja . Idi i daj primjer za nesto pozitivno , dosta te vise i svih tvojih ubleha !!!
Postavni ljudi, hajvani i budale, Mirnes Ajanovic je jedini tip koji moze ustat i rec drugom politicaru da je peder, sto je sasvim dovoljno nego da samo suti i sjedi u stolici primajuci platu od bubrega ratnih vojnih invalida, penzionera, poreskih obveznika i inih... Ne kontam sto je to lose da on komunicira po Avazu , sa Reis-om Cericem itd ... neko mu cuva ledja da moze provocirat i oglasavat se, sto je dobro. Drugi pak da ne nabrajam imaju cuvana ledja, ali opet sute. Dok god ovaj covje ne stekne konkurenciju, nece mu bit ravnog kakav god prevrtljivac bio, zato ga treba i podrzat -> Bolje da krade a i usput nesto da napravi, nego da krade i suti.
@muskox U pravu si jarane sve sto govoris ALI, Mirnes je zadnja osoba na svijetu koja moze braniti interese novinara ili bilo koga. Taj covjek je pojam manipulacije i nedosljednosti. Eto zasto reagujemo na Mirnesove tekstove. Zivio ti meni
Ma on je jedan smrad prevrtljivi glumi poštenje a upleten je u raznorazne političke kalkulacije a usput i finansijske samo on to dobro krije i njegova parola je napad je najbolja odbranaMirnes i njegova politička opcija su 1994 godine zastupalu o podjeli BiH na tri djela on je samo glasnogovornik nacionalista i fašista samo što je zamaskiran i slatkorječiv a partija mu je familijarna,jako je dobar sa Reisom Cerićem inače poznatim humanistom i demokratom hahahahh.Jednostavno on nema prava da išta priča jer je nacionalista i to ekstremni Avazov miljenik u suštini je on jedan običan uglađeni papan i džiber koji prosiipa šuplju konstruktivnu priču i nije jedini nažalost na našoj političkoj sceni.
@XXL - zar je potrebno sa svakim komentarom vrijedjati autore tekstova i clanaka?? Mislim da bi bilo pametnije razmisliti o onome sto se desava oko nas jer jedino preko novinara se moze najbolje cuti glas javnosti u svakoj zemlji pa tako i u Bosni i Hercegovini. Neznam zasto je sad ovdje bitno obrazovanje gospodina Ajanovica i to gdje ga je zavrsio. To me dovodi samo do jednog zakljucka a to je, da si vjerovatno pripadnik neke politicke partije i da ti zbog toga sve ovo ko fol smeta te zelis na svaki nacin objasniti svoje argumente protiv njega, cak iako to uopste nije tema o kojoj pricamo.
Mirnese uvlacis se Radoncicu i ti nesto pricas..ccc..... Sramota
Trebaju novinari iz citave Bosne i Hercegovine napraviti jedan veliki protest u Sarajevu zbog ovoga sto se desava oko nas. Dosta je vise bilo sutnje...
Hahahaahahahah ti si se Mirnese našao da braniš novinare a zaštitini si znak Avaza zaboravio si kako si napadao 60 minuta i SDP kada su te Haris i Sulejman šutnuli iz talova sad se ko fol dozvao pameti:reci ti nama kakav si sa Reisom Cerićem jadu jadni sramte bilo da išta više pričaš varalico i sitni kokošaru. Završio si exxpresno fakultet prava u Banja Luci jer si za Sarajevski fakultet bio glup a usput si završio za pilota u Prjedoru sve u Republici srpskoj a fol si bio protiv nje politički smradu jedan gori si od svih političara i ti i tvoja politička opcija.Kad si izgubio sve pozicije u politici sada hočeš opet preko svojih ubleha da se prikažeš ko narodni tribun.Ostani na smeču istorije gdje ti je i mjesto.