Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako nema šanse? To je 944 KM mjesečno po pripravniku. Pripravnik dobije nekih 600 KM, a ostalo će da nestane kao i obično...
Nema sanse da je 17 miliona KM za 1.500 pripravnika; da nije rijec o 15.000,- pripravnika ?
To se zaposli raja, uzmu pare od drzave i onda ih drze koliko zakonski imaju obavezu, dobijes nogu, oni zaposle nekog novog i opet uzmu pare. i tako smjenjuju raju kao carape
ma koga briga za neki koridor rs ...pih
Ne zna se još tačan broj dok se ne prebroje tečići i amidžići.
Je li 15.000 ili 1.5000? Broj koji ste stavili u naslovu ne postoji, a i suprotan je broju koji piše dalje u tekstu.
Dok se R.S. ne odvoji od M-H/F, Bosnjaci u R.S. ce biti tretirani kao neprijateljska manjina i za njih nece biti mjesta za zaposljavanje. Kada se R.S. odvoji u potpuno samostalnu drzavu [ to je vec na vidiku ]. Bosnjaci ce biti tretirani kao imigrantska nacionalna manjina i imace ista prava koja imaju Turci u Austriji.To je prije nekoliko dana dogovoreno u Becu.Strpite se malo Bosnjaci koji zivite u R.S.-ceka vas svijetla buducnost u Nezavisnoj Republici Srpskoj.
Pa koliko sad pripravnika, 1 500 ili 15 000...
Zanimljivo napisana brojka hmmm znaci 1.5000 a ja mislio da se pise 1.500 :-/ ili je ovo 15.000
\"prilikom odabira poslodavaca vođeno računa da to bude u skladu sa Strategijom zapošljavanja, koju je usvojila Narodna skupština Republike Srpske\"..... ... JA STRATEGIJE I G0VANA !!! ..... :D :D :D :D ........ BUHAAAAAAAA HA HA HA HA HA HA!!! :D NEMA BA OD TOG\' NIŠTA. TZV. \"POSLODAVCI\" (SVE REDOM DODIKOVI LJUDI) DOBIĆE PARE KAO DA ZAPOSLE LJUDE, A LOVU ĆE STRPAT U SVOJE DŽEPOVE I POJEO VUK MAGARCA ;)))