Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moja školica sada sam šesti razred
moja bivsa skola. doduse, tada se zvala petar dokic. ostavite je na miru seljacine. dabogda se potrosilo 100 miliona u renovaciju nasih skola.
ostavite mi na miru školu,sram vas bilo.sjetite se kad ste vi bili djeca,krkani jedni
Još bi trebalo kupiti direktoru jednu službenu vozilicu, opremiti kabinete, napraviti još jedno igralište i parkiralište jer sve više učenika dolazi autom na časove.Uz to i jednu tubing stazu jer se djeca zimi nemaju gdje plazati.
hoce li biti kao sa skolom u Vrbovskoj koju pocinju da prave svake izbore a poslije izbora nigdje nista sram te bilo Hadzicu NACELNICE
za tolke pare mogu novu skolu napraviti
Hoće li uzimati stilski namještaj Djordjević, ćuj 500000 za stolariju