Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
izgleda da je zadovoljna okusom!
Mlada Fina a ovaj lik ima ginekomastiju
Klasično sarajevsko ljeto nikad nije išlo preko 35 i nikad nije bilo u komadu više od 25 dana sunca.Ono malo prehladne pa opet sunce i tako budu dva tri cikljusa, s tim što septembar bude pola i pola a oktobar vazda bude lijep. Temperature ovogodišnjeg ljeta uklapaju s u višegodišnji prosjek.
u ponedjeljka rast :) volim ove typinge zbog brzine i ne gledanja sta se napisalo :D
smrzoohhhhhhhhhhhh seeeeeeeeeee.. sta je ovo vise..
kad se sjetim proljetos vijesti "meteorolozi predviđaju naaaaaaaaaj toplije ljeto ikada ikada ikada".... kad ono jesen umjesto ljeta.... global warming my ass!
@SheRains kad vjeruješ svakom .....to ti se dogodi
@lik55555555 Hahah koji si ti licemjer...
PRIKAŽI ODGOVORE (26)
hajde, da hoće ova zima proći