Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ucite i samo ucite ali gledajte da vam pasos vrijedi nakon studiranja
@Default risk da, mi gradjani cemo i da placamo vase troskove (poput subvencioniranja u studentskim domovima) a vi kad zavrsite i kada ste spremni da nesto privrijedite ovoj zemlji ispalite se vani.. tako KLOC napisa, isti kloc koji ce sutra kukat ispred parlamenta jer nema peMzije jer nema radnika.. alal vjera i savjeta..
novi123 Pa idite i vi građani vani. Ne mozes ocekivati od mlade visokoobrazovane osobe da radi za mizernu platu citav zivot (vrlo cesto ne rade posao za koji su se skolovali ) i da trpi nepravdu. A studenti svakako plate i preplate svoje skolovanje tako da... svako sebi trazi bolje.
TI ga subvencioniraj a Svabo ce ga koristit.