Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos jedan podsjetnik na neuspjeh unistenja komunisticke ideje Ovakva zdanja vrijedjaju osjecaje svih nacionalista
Jos da vam Bog da da obnovite prijeratnu pamet mogli bi se nacemu i nadati. Ali sa ovakom pameti i politikom ,, dabogda kceri da te car uzme , dok cigani oko kuce hodaju,,.
Ima u ljudima neka zaista čudna fasciniranost masovnim ubicama. Ovako i neonacisti obilaze grobove svojih vođa po Rostocku, Berlinu itd.
ako se stvarno zoves papak-dodik, udaj se za mene, uzecmu tvoje prezime!!
Papak-Dodig D:
hahahahahahhahahh . nisam ni skonto
:D Prizanjte u redakciji da je neko na kraju namjerno \'pogriješio\' slovo kako bi pisalo Papak-Dodik! Hahahhaha! Ali niste pgrijesili kao ni \'92 kada je na dnevniku koji je vodio Milic pisalo: SRANJE U JUGOSLAVIJI!
i treba sto vise svega toga .. da nam ljudi dolaze