Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od 7 prijedloga, 6 je za povecanje plate samim njima...
REVOLUCIJA...
Jel se iko pita čemu sliuže ovi ljudi.Zakoni su svakodnevni život,a ne konstantno poturanje papira.Glupo je svakodnevno dorađivat zakone,danas vrijede a sutra ne vrijede.Svojevrsna lakrdija.Očito se šrtima u nečiju korist.
Zbog ovakvih nepotrebnih pozicija u političkoj i administrativnoj mašineriji su nam nameti u privredi skoro 80%.Da se sve to ukine i olakša privrednicima ova zemlja bi za deset godina mogla napredovati.Ovako valja i dalje izdvajati za ove uhljebe skoro 80% svakom ko ima bilo kakvu registriranu firmu.
Narod u BiH se vec odavno predao I prihvatio ovo stanje , pored ovog javasluka I Nerada za koji primaju ogromne pare glavni izvor prihoda su javne nabavkei tenderi I siguran sam da veliki dio budzeta ode u private dzepove stranackih glavonja , stranke prije svega SNSD , HDZ I SDA a I ostalim nije mane pokradose sve zivo a Dodik usput I ohladi po kojeg neistomisljenika
🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑
Fuj.
heheee narod ode jos malo pogan nece imati ko finansirati
samo se seliti, to ili masovna javna strijeljanja. e, sada pošto su bošnje čkepi ali nžlst većinsko stanovništvo u bejha, od strijeljanja nema ništa, znači masovna iseljenja. kome nije šta jasno, statistike su ti
Bolje da ništa ne predlažu koliko vidim većinom su im prijedlozi o povećanju poreza i njihovih primanja.