Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet ovaj Radeljas. Taj covjek je polupismen za kupljenom diplomom iz Kiseljaka. ovo mu je drugi upravni odbor, prvo pokop pa ovo. 1000 KM mjesecno. FUJ SDA: Jesu li ovo eksperti?
@POPIS otidji kod psihijatra i lijeci se. Rat je prosao prije vise od 15 godina, vrijeme je da se krene naprijed. Zastita okoline u tom smislu itekako postaje bitna tema kao i ulaganja u obnovljive izvore energije, putnu infrastrukturu itd... PS. nisam Bosnjak, no to ne znaci da mi Sarajevo nije jedan od najdrazih gradova... u biti volim cijelu BiH sve Bosance i Hercegovce.
@mr XY:"Cist zrak i voda su itekako skupi. " Kad ste mogli etnički očistiti 200 000 ne-muslimana iz Sarajeva, što bi vam bio problem očistiti i zagađenje vode koje vi sami i pravite? U pravu si, skupa je čista voda, ali nema te vode koja vaš obraz može oprati. Vi Bošnjaci ste nacija najčistije goozice i najprljavijeg obraza, a za takvo nešto još nisu izmlislili prečistač. Srećom, izmislili su Šengen!
Za one koji ne znaju precistaci otpadne vode su jako skupe "igracke". Sarajevo ima srecu da je prije rata posjedovalo precistac tako da ga treba samo obnoviti sto je puno jeftinije. U Zagrebu recimo se morao izgraditi potpuno novi i na kraju je kostao 300-njak miliona eura, isti slucaj je sa Splitom - projekat se krpa godinama jer nema dovoljno novca da se zavrsi. Cist zrak i voda su itekako skupi.
Znate li što su poslije rata uvedene redukcije vode? Nakotilo se puno muslimana, svi samo seru i guzice peru.
Inače, ovolika poslijeratna go.vna sarajevska ni 10 prečistača neće neutralizirati!
Pa hebote, ni nova izgradnja ovog prečistača ne bi ovoliko koštala! Al se ovdje neko hoće namiriti za cijeli život..... ttctctctcccc
Ova zemlja ljudi definitvno propada i tone,a jos ova vlast nije smjenjena,pa sta cekamo svi pricamo i zalimo se a niko ne poduzima nista,ajmo na ulice..
Definitivno je ova vlada bas stala sa radom..tako da ocekivanja su minimalna..daj Boze samo dan za dan da prezivimo.
ESED RADELJAS PREDSJEDNIK UO ZZZ KS?! hahahahah. Toliko o postenju. bem ti BOSS i trabante SDA i eksperte, odo ja na Tasmaniju da zivim. Pa birajte ove gov.nare dozivotno.
Ovi na peru pare samo tako, ma na ruke ih peru
krediti, krediti, krediti, zadužiste nas do guše
Pa sta ove ovolike pare u otpadne vode ulazu, s ovim parama su mogli komplet mrezu puteva u Sarajevu izgraditi :)
da, kada bi se ova postavka uopće i mogla nazvati Vladom
Zar dziberija ispranih mozgova jos nije stigla da ostavi neki jadan komentar na moj racun?