Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Molim vas da potpišete peticiju protiv emisije OBN-a u kojem se eksploatiše patnja siromašnih porodica https://www.change.org/p/poziv-na-obustavu-emisije-dom-je-sre%C4%87a-najve%C4%87a-i-pomo%C4%87-ugro%C5%BEenim-porodicama-bez-eksploatacije-njihove-patnje
http://bir.ba/index.php/vijesti/bih/item/499-otvoreno-pismo-tv-obn-povodom-emisije-dom-je-sreca-najveca-nedopustivo-graditi-gledanost-na-tudoj-muci
Skupljaju... ali na način da su doveli nekoliko siromašnih porodica u emisije ili reality, šta je već, nisam u toku i te porodice se "takmiče" za pomoć. Takmiče se u tome koja je jadnija i u gorem stanju. Sve da bi OBN popunio TV termine i zaradio na telefonskim biranjima. Sramota šta se sve dopušta televizijama.
Nadam se da će porodice direktno državu tužiti jer su izgubili očeve, muževe, braću.. Sve zbog nebrige vlasti. Milionski iznos nije dovoljan da zamijeni gubitak ali makar može ljudima pristojan život obezbijediti. Kako ih nije stid, pitam se, osobe sa kriminalnom prošlošću dobijaju silne novce od vlade da organizuju trke yebenih konja, po 20.000KM za to a ovako... SLijepi glupi narod.