Ministarstvo civilnih poslova BiH
0
Za obnovu Vijećnice u Sarajevu pet miliona eura
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa koliko je kostala kad su je gradili, koliko su do sada dali austrijanci.Fuj narode srami se , koliko si pokrao, za Srebrenicu, za vijecnicu, srami se bosanski narode
@expo mozda se na cpHckom kaze Novi Grad, moze biti jer ne znam tvoj jezik, ali na bosanskom i hrvatskom se kaze Bosanski Novi, isto kao i Bosanski Brod, Bosanski Samac, Bosanski Petrovac, Bosansko Grahovo, Bosanska Gradiška , Bosanska Banja Luka - pardon kaze se samo Banja Luka. :-P
Opet velikomuslimanski vlazni snovi. Ne postoji bosanski novi to je bilo u sfrj.Isto nema opcine Novi to je nestalo sa Ndh.Na zgradi Opstine Novi g g grad pise tako ma koliko se pojedincima I grupama to ne svida.
A šta trebaju uraditi za taj novac... Ako ćete smao izvjestavati da su neki Ugovori i sredstva potpisani, može to tako do Sudnjeg dana. Dakle, za 640.000 eura... Ko je izvođač radova i šta treba uraditi i do kada?
Sace Hamo Hapic to izgraditi
Jeli vama nema fb ili samo mene zaj***va ?
Sitnis, to se podjeli u sadaku, nista od obnove..
ne zatražimo donaciju od austrije, oni su ionako navikli, dali su dosad sedam-osam miliona i trebala je biti završena još 1998. u ljeto - ko se sjeća. pa onda u jesen 2000. pa onda 2004. pa 2007. pa 2010. pa skini skele, pa postavi ponovo, pa potpiši ugovor, pa se promijeni gradonačelnik. a možda - mada sumnjam, poslije toliko godina prevara - ima još koji međunarodni levat za ga izradimo za koji milion? recimo japanci, oni se ionako ne javljaju, a daju, godinama su bili prvo, poslije amera, i prije nijemaca i holanđana. a mogli bi i od amera tražiti, nismo ih se dovoljno nap.lju.vali, a počeli smo i džamije graditi od sredstava usaid-a
Treba vam 20 godina da Vijecnicu napravite, a mi smo za 30 sve od Marijin Dvora do Alipasinog napravili. Lopovi Demkoratsko-Vjerski!
Bosanski Novi 4 ever!!!!!!!!!!!!!!! Selam iz Sarajeva...
Sve ovan do ovna!
Ovnova vijecnica kod kozije cuprije, jel to ta?
Na Vijecnicu je potroseno jedno 50 miliona maraka do sad. Objekat nije ni blizu da se zavrsi, zapravo jos uvijek izgleda vise kao rusevina, nego kao nesto za koristenje. Moze li bolji posao od ovog? Obnavljate objekat za koji niko vise ne vjeruje da ce biti obnovljen, pare kapaju a vi polako, sto duze to bolje.
BAKIREEEEE, evo lahkih para brzo rasporedi svoje ljude...............
nije ovnovu vec obnovu..niste se razbudili!