Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izgradjuju srbi.. a sta mi radimo u Sarajevu ? Ovako lijepo uredjenu ulicu u Sarajevu ne mozes naci ni za lijeka. Klupe stare, išarane, stare, a i one nove što postave, bagra za 2 dana uništi.
eto kako vam stoko jedna isprase mozak, Banja Luku gledate kao da je grad u Tanzaniji, a ne nasoj Bosni i Hercegovini... Mrzite svi odreda sve, i krast ce nas sa svojom probosnjacko-srpsko-hrvatskom retorikom i dalje... STOKO
Ok, jeli do mene, ili ova ulica nije tako spektakularna? Ne znam sto vi ovdje vidite da je tak \'special\'.....
Sarajevo je samo na Bascarsiji \'\'orijentalno\'\', i to normalnim osobama ne smeta, vec je dio povijesti i lijepo za vidjeti. BL je lijepo mjesto, ima Kastel i Banske dvore, ali to je to. Obican gradic....
u bl enklavi sammmmmmmmmmmm neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ljepota je ziveti u banjaluckoj enklavi..lepota breee s istoka bošnjak, s, juga bos.njak, sa zapada bos.njak, a sa sjevera hr.vat...
Y.e..b..oo vam klix mamu sugavu u usta, kad jos niste uklonili obo prase sa komentara
bosna je mozda trajna na 24% ali i to je sumljivo heheheheh
ahaaahh....baš ste pažljive, vi poturice. fala za pare iz vaših 24%. na ljeto počinjemo izgradnju novog Borčevog stadiona, nemojte da usfali para, odma raspisujemo referendun.
kako muzemo ove glupe bayije, a oni nas tapšu po ramenu. u prevodu, uzimajte koliko želite, mi smo ionako retard nacija.
Postaje sve jasnije da je ovaj sajt u stvari promijenio ime kako bi bolje mogao pushiti qrc republikosmrdima cak i oko ovako banalnih stvari kao sto je postavljanje nekoliko novih klupa. Vlasnici i redakcija ove stranice su ocito kompletni id.ioti i jako mi je drago da su promijenili ime jer se i ne zasluzuju zvati po nasem glavnom gradu. U narednom periodu ocekujem da ovaj sajt predje na cirilicno pismo i na ekavicu te tako otkloni i zadnje tracke sumnje oko svog karaktera.
@Pozitiva - Glavonja te napravio! za inteligentniju diskusiju se potrudi ili ne laprdaj!
Dobilo je i Sarajevo info pult za 25 hiljada maraka, da se djeca zezaju na internetu
oni naprave kako treba kao i mi, ali je razlika što mi u sarajevu sve uništimo a oni ne !!!
Dejane: Dejan likes www.istocnosarajevo.net and Official Emir Kusturica To ti tajni agent? :P
Neka se gradi. Sve je ovo naša domovina. Entiteti su privremeni Bosna i Hercegovina je trajna!
Ma prejaki su tetke mi.