Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gdje su otisle milijarde date za obnavljanje Srebrenice i cijele Bosne i Hercegovine?! ----------------------?!
Zapitaj se ti RS zasto iole normalnom i postenom COVJEKU - bez obzira na porijeklo, na vjersku, etnicku i bilo koju pripadnost - o djeci i mladima da ne govorim - ne da nije dobro - nego je svima ZIVOT HOROR - ali sve u korist - i radi privilegiranih pojedinaca i MAFIJASKO-KRIMINALNIH KLANOVA - koji su ovu drzavu sistemski OPLJACKALI - za proteklih 20 godina i koji nisu sposobni funkcionirati bez problema ciji su oni - kriminalci svih boja - i uzrok i posljedica.
Ovo je eticka i etnicko religijska slika ratnih i osobito - POSTRATNIH PATRIOTA - ( PROFITERA) koji su za sebe i za svoje porodice - od ,,plata\'\' - i ,,casno\'\' - na najatraktivnijim mjestima dali izgraditi vile, hotelske, apartmanske i bungalovske komplekse sirom BiH, Dalmacije, Istre, Crne Gore i sirom svijeta - i umjesto fabrika od Bog zna koliko milijardi € u donacijama - NISU HTJELI pomoci obnovi Srebrenice - ali ne propustaju ni jednu priliku da se - svjetla obraza - pozovu na genocid i agresiju u Srebrenici - osobito u predizbornim kampanjama ili u procesu kriminalno mafijaskih aktivnosti - puna su im usta genocida i agresije u Srebrenici - u to ime PATRIOTAMA zelim poruciti da se jednom zauvijek izgube i nestanu sa ovih prostora - jer u suprotnom ce (sto bi morali znati i sami) imati oni i njihovi potomci vecih problema od onih iz \'92.-\'95. -\'08. - dakle federalna OKUPATORKA BANDO sa vlasti razina vlasti - kupi SVE sto imas i BrrrrrrRIŠI !!! SVIMA nam je JASNO da NISTE izabrani VOLJOM ,,svoga\'\' naroda - nego novcima opljackanim od ,,svog\'\' naroda kojima ste placali svoje visoke predstavnike - rezolucije i ine strane picke materine - manipulatori tuđom nesrecom - proklet vam bio svaki glas vaseg birackog tijela.
A u Federaciji sve srpske kuce obnovljene, a tamo sem Sarajeva i jednog dijela Mostara nije ni bilo ratnih dejstava. Koji ste vi licemjeri pa to nema nigdje! Zasto Srbi ne zele da se vrate u Federaciju da li ste se nekada zapitali?