Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa sta vam je ljudi, zakoni se samo na sirotinju primjenjuju, a ove pi..zde mogu zive ljude da gaze :S
Vozilo pod rotacijom ima prednost i to je dio zakona samim time ovo nije protiv zakona!
Ima prednost ali ne i povlastice tipa na punoj da preticu, kroz crveno da prolaze itd iitd....
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
ja sam nedavno ovako kod Bugojna imao neugodnu situaciju,naime preticali su na punoj i kada su bili pored mene ja sam ih onako fino popljuvao da bi oni na nekih kilometar-dva dalje mene sačekali i prijetili da će mi zapisati tablice,privesti me i tako te gluposti..............
Trebo si ti njihove tablice zapisati i objaviti ovde na komentaru...
POLICIJA JE IZRIČITO I JEDINA KRIVA ZA POJAVU OVAKVIH VOZAČA-UBICA NA CESTI.DA IH KAKO TREBA SANKCIONIŠU NIKAD VIŠE NE BI PRETICALI NA PUNOJ LINIJI.
Indijski taksisti nam se smiju, moj Reufe.
@Real Madrid... kavka rotacija sudske poliicje????? Ko jeto važan da se pod signaizacijom prevozi...?? I da se prevozi otkud im pravo da oni uplae rotaciju????? Pa kod nas i po burek dođu pod rotacijom, Hitna dođe po hamburger pod rotacijom, a ovi KAUBOJI jer ja ih drugačije i ne zovem, malo malo..Ja se svakodevno susrećem sa ovim i počeo sam da dodajem gas kada me žele preteći.. pa neka ide ivozačka, kauboji...
Ovo je država u kojoj se uglavnom ne poštuju nikakvi zakone.Od onih koji ih donose pa sve do običnih građana.I ovi momci dolaze iz ovog naroda,našeg i obični su smrtnici te nevidim ništa neobično što krše zakone.A nikada se ne zna,možda je bilo neophodno da ovo učine.Ipak se radi o predstavnicima vlasti,čuvarima zakona i svih nas.I možda su na ovaj način nekome učinili veoma dobro djelo.A siguran sam da su pazili i nisu nikoga ugrozili prilikom preticanja.Lako je sjediti,pisati komentare i u svemu vidjeti loše.Mlatimo i mi nakada praznu slamu a nemamo pojma čemu su sve izloženi ovi momci i njima slični za mizerne plate i uslove rada koje imaju.
A sad mi je jasno što na tom putu stalno raja gine, jer ovakvi majmuni voze službena vozila.
UVEST KAMERE OBAVEZNE KOU RUSIJI JARANE MOJ
KUDSE NESUDARIŠE SA OVIM DROTOVIMA IZ KONTRA SMJERA JARANE MOJ
jednom ce ga poginu u auto
Pizda mu materina, pa na osnovu ovog snimka treba odmah reagovati saobracajna policija i ove majmune predati sudiji za prekrsaje.
a samo je steta sto se nije sudario sa ovim iz suprotnog smjera pa da dokazu koji od vozila sa rotacijom ima prednost
kurčeva policija, mufljuzi koji nisu sposobni riješiti niti obični slučaj, znaju srati po cesti i sa radarima a ne mogu niti znaju kako riješiti silne paljevine auta po sarajevu, pucnjave, ubistva, pljačke .
Ja ne znam gdje ti živiš i ko te informiše.Policija u najkraćem roku riješi većinu slučajeva,osumnjičene privede i preda tužilaštvu.Problem je u tim daljim strukturama,a ti mlatiš praznu slamu i totalno si neinformisan.Nažalost da takvi kao ti se bave ovim stvarima te pišu komentare.(Da napomenem,nisam policajac niti imam bilo kakve veze sa njima.Samo sam realan za razliku od tebe.I naravno,puno bolje informisan.)
Harem, ti nisi informisan, ti si nadareno glup.
Sudska policija pod rotacijom ne smije prestizati u situacijama koje dovode u opasnost osobu koju prevoze,ekipu policijaca koja to radi pa do svih prisutnih u saobracaju.Tacno vidimo niko niti se blizi niti prestiźe i da opasnost u tom trnutku ne postoji kao ni potreba za prestizanje. Sad ce ovo drotovi kao izgovor "osjetljiva operacija" pa gdje su vam jos dva vozila jedan naprijed sto cisti a jedan na kraj kolone da pokriva kao sto to SIPA radi.Znaci krivi ste mamu li vam drotovsku nevaspitanu
Kakva vlast takav i narod.Kulture nikad dosta.
što se bunite pa ove smo birali, narodu i odgovara sva ova anarhija
Ovaj snimak je toliko nevalitetan da ne možeš skontat koje je vozilo u pitanju a kamoli da je vozilo sudske policije. Kao da ima neka rotacija gore na autima ali more bit bidne more bit nebidne, pogotovo što mi sad možemo izigravat vidovitu demilu pa kontat kad je ovo bilo. Ne vidi se ni da li ta rotacija daje signale ako je rekosmo uopšte rotacija. Ovako meni više liči na klevetu sudske policije ako je autor ovog teksta ovo samo od nekog proslijedio i postavio.