Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodik je bolestan covjek. Ako ga se analizira malo detaljnije on u sebi sadrzi 90% bijesa. Mnogo slici na onog Banjca koji je bio 90-ih godina, slicna svadjalica kao i Dodik. Bakir Izetbegovic im je takodje pobratim a mi smo njihovi taoci.
on ce da sagori u svoj svojoj mrznji
Seljak zeli po svaku cijenu pokazati kako su iznad Federacije, hahaha... opstine mu odsjecene, sela skapavaju, ali stanje je \"gotovo normalno\" :)
mediji su jedan nevjerovatan fenomen. a dodiku prave samo takvu reklamu. on prne, a u federaciji se od toga napravi vijest. i onda se čudimo odakle mu podrška. zna se da je onima u RS super sve što je Federaciji nenormalno. i
U pravu je, mi u RS ne cekamo SADAKU, ovakve zime nikad nisu paralisale SRBE. Svega mi je kuca puna, od tavana do podruma, Na kuci se odzak pusi, na tavanu meso susi, itd.,a sta to vi imate koji tvrdite da je u RS katastrofa kao u PEDERACIJI. Malo zesca nego normalno, ali nije BAUK.
Dodo je kriv i što kod nas u Sadaka Cityju napada ovoliki snijeg. Dogovorio s Rusima i Srbijom, umjesto u Sibir preusmjerila ga na naš \"grad\". Ma zna se da je Dodo kriv za sve, i što bacamo bombe po Sadaka Cityju, i što smo gladni, i što naše reprezentacije gube u svemu osim u sjedećim i sportovima u kolicima.
Milorad Dodik - klasični jugoslovenski komunista. Da je još SFRJ Dodik bi bio \'istaknuti drug\', dobitnik više plaketa te direktor Elektroprivrede ili neke slične organizacije.
e pa to vam je pravo lice mounstruma, nek\' svi pocrkaju samo nek je njegovoj svinjskoj debeloj guz.ici dobro, da Bogda se o sebi zabavio!!!!!
Budimo realni Dodik nije gradio autoput prema BG nego prema ZG ,njemu je bitno da je taj otvoren tamo on bježi ,podsjetimo se da ga je SFOR na tenkovima doveo u RS .
Bud*alama je uvjek \"ravno do neba\".......
dok je put prema BG otvoren, bas ga briga...
Kada bi poklonici arapskog varalice malo bolje pročitali tekst umjesto što grokću kada svaki put vide Milinu fotku,možda bi im stvari bile jasnije.Da,kod nas u RS je stanje gotovo normalno,uz nekoliko problema u istočnom dijelu!
! To je to ,zato ja kažem da je Dodik bošnjački prestavnik i jeste ga Sfor doveo
Čim se ujedine Srpske zemlje , ukinućemo Republiku Srpsku Seledeći dan , SAO HERCEGOVINA će da bude sastavni dio SRBIJE . Šta je normalno ? koji je put prohodan u ittočnoj i JUžnoj Srpskoj osim Trebinja , SAO HERCEGOVINA , Dodik Sforovac i Lopov . Srpska autonomna oblast Hercegovina .
KAD K.A.R.A.Š. OVE B.A.L.I.J.A.N.D.E.R.E. GLASAO BIH TE JOŠ 100 PUTA MAKAR LEBA NEMAO HAHAHAHAHAHAHHAHAHA P.U.Š.I.T.E. GA !!!
Još jedan dokaz da je sve što on kaže jedno obično sranje.
Tipicno za bolesnjake ,uvijek im nos u tudem dupetu ! Zasto ne gledate kakvo je stanje kod vas, u RS je gotovo normalno a kod vas strasno nenormalno ! Onaj ko ne moze i nema snage da rijesava svoje probleme stalno tura nos u probleme drugih! Hvala vam na dusebriznistvu ali u RS su stvari porilicno OK.