Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj Bosanceros ko bosanski dorat, haj ziv bio ne serendaj kad si paglu ko magarcev kurrac
Hmmm... za 71 ugaseni zivot 25 godina. Po jednom zivotu 4 mjeseca zatvora. Sta je pravda? Suludo je dobacivati se ovdje komentarima - zrtve niko nece ozivjeti. A ovaj covjek ce imati 25 godina da razmislja sta je ucinio, za cije ideale i da li je to bilo vrijedno ove tuge tudje, i njegove robije. @Bosanceros: Uzasno je to sto pises. Kolo zla se mora jednom zaustaviti. A djeca su sva rodjena nevina. Odrasli ih odgoje u monstrume... Zato pazimo kako odgajamo svoju djecu danas. Da se ne ponovi. Nikome.
ovo je zlocin, prije svega, RS i to treba upamtiti.
A ja sam milsio da vasa vojska nije palila sela?
to ozrenac, guznuli smo vam mamu na ozrenu i to momacki
Novo drzi se, svi smo uz tebe. Znamo da nisi kriv.
eto sad tuzlanske zrtve mogu da tuze RS za naknadu stete po osnovu ove presude ovom monstrumu.
slazem se sa tobom 100%. pusti mi evropske i svijetske politike. stirjeljenje i gotovo. oni su nam ovo i smjestili
kako neko moze dobiti 25godina za ubistvo preko 70 ljudi, to mi nikako ne ide u glavu,sta konto da tamo nema nikog kad je ispalio granatu, pa ne mozes da vjerujes, neki ljudi u americi leze dozivotnu za silovanje
@Bosanceros: Jadnice jadni, pa takvi kao ti nisu nista bolji od njega. Fuj, kakav bolestan komentar!!!
PREMALO, sramite se gospodine Samardzic. \"Kazna mora biti neophodna i srazmjerna stepenu patnje žrtava. Ona odgovara okolnostima slučaja, te je dostatna da odražava društvenu osudu prema počinitelju zločina. Ova kazna treba da pokaže da se neće tolerisati zločini počinjeni tokom rata\", da li biste ovo isto rekli za vasu kaznu da je nko vas stradao na Kapiji?
Pred streljacki vod. Poser em se na EU i njihove humane dozivotne kazne
Ostalo ce mu dragi bog vratiti na njegovoj i drugoj srpskoj djeci
Nista bez Zecevica
Da je 125, malo je.