Komentari (193)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne trebate blokirati saobracajnicu, blokirajte određene institucije da niko ziv ne moze izaci dok određeni tariguzi ne podnesu ostavke...i to da bude prvi korak, a drugi je da ti isti tariguzi budu krivično gonjeni zbog nemara i neobavljanja dužnosti u skladu sa propisima.
BRAVO ZA KOMENTAR ali ja bih i ulice blokiro pa neka se i oni kojima se PUNO ZURI makar malo prikljuce.
blokirajte cijeli grad, nije ovo samo problem tih 100 ljudi, bravo narode!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sta bi na kraju sa Seficem, jos se ceka na deportaciju iz Srbije?
@AIlfaQmega pardon
Yebi me ako ovdje 90% njih zna šta hoće, pa pola ih ne zna šta hoće od života, a kamoli ovdje?!
Hoćemo taj život, najprije, a ne gubitak istog od strane bolesnih tatinih sinova za volanom. Yel ti sad yasno???
samo naprijed, kad su Kinezi mogli rukama na tenkove , brate možete i vi na ove što pljuju jer im je mrsko zaobići tamo, samo hrabro!
za to vrijeme baja sa nekim bijesnim bijelim BMWom je uspio pored policije uci upravo ovdje gdje se okupljanje odrzavalo... paradoksalno malo
Radi ovih koji glasaju za SDA i SBB, koji su i uzrok ovih nesreča i ovog nazadnog režima,treba svaki dan blokirati saobraćajnice.
tako je, sarajevo je izglasalo SDA , a sad LAJU NA PROTESTANTE jer ne mogu proći
Meni je žalosno da grad od 300-400 tisuća ljudi ili koliko ih već Sarajevo ima na proteste izađe 100.?!? Za mene totalno neshvatljivo da tolika letargija može vladati u jednom društvu.
Po popisu iz 2013. Sarajevo ima 275.524 stanovnika.
Sloboda nije moja nacija* Nemoj da bi koristili smrt nevinih djevojaka za svoje lijeve retardacije. -Student.
Gdje vam je sad dron da vidite gužvu kaku su izazvali fuj
Konaković podnosi ostavku, a na njegovo mjesto dolazi najuspješniji direktor u KS Selim Babić.
10 koza se okupi i blokira grad ne znam sta bi prije psovo vas ili proteste fuj
dođi da ti pokažemo, lahko je psovat
Bitno je da ostale životinje poput tebe sjede kući i psuju narod koji je izašao na proteste iz poštovanja prema poginulim djevojkama i njihovim porodicama. Sramoto
ljevicari samo udaraju po patetici sramotno iskoristavanje tragicne sudbine dviju nesretnih studentica
a SDA/SBB salje podanike/placenike na klix da na svaku inicijativu protiv njihove nesposobnosti omalovazi i stavi politicku notu
Kolaps je u gradu, ne trebaju gradani ispastat, sto ne blokirate institucije. Blokirali ste one koji ne odlucuju i stvarate kontra efekat i navlacite gnjev gradana.
I taj gnjev ce ispustiti na klixu u komentarima protiv onih koji zele njihovu djecu zastiti jer su oni mamlazi
@drndaja Ko tebi daje PRAVO da vrijedjas IKOGA ?!?! Drzi se blokiranja, protestuje se tu gdje je dogovoreno - ne na klixu! Uostalom slobodna je volja da li ce neko izaci na proteste ili ne.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Booošnjoočkaa glooovaa!!!Šta ćete ispred muzija koji urac?!Valjda bi trebalo protestvovati ispred vlade!!!
dok čučnem napravim srpsku salatu.povedi familiju ima za sviju da se nakrhate Srpskih vitamina 4s , vaša tradicija I običaji ,tu sam da pomognem
Gledam danas hitnu pomoc na pofalicima,upaljene rotacije,sirene,stoje u mjestu 15minuta. E sad,sta da je neko umro,zato sto je neki "mozak",odlucio da je.be radnicku klasu u 4 sata popodne i blokira raskrsnicu? Jel bi se mozda organizator sam prijavio i rekao kriv sam,bi al u qrcu. Uglavnom ukljucite mozak i proteste organizujte u 12h ,a ne u doba najvvece spice! Mozda se onda neko i prikljuci,a ovako vam pola grada hebe mater
Il mozda ostavite auto gdje i jeste, pridruzite se protestu jer vase djete moze biti iduca zrtva a hitna fino prodje bez problema sporednom ulicom ?
@drndaja Jeste ,sve je to fino,ali samo maloumnik moze pomisliti da se takvo nesto moze desiti u 4 sata popodne u doba najvece spice. I btw. pjesak sam i podrzavam proteste i bio sam na vecini protesta u Sarajevu,ali ne podrzavam handrenje radnicke klase. Nije ti jasno ko je najvise ispastao u svemu danas??? Oni koji su najmanje krivi,zapamti to
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bas fino kao sto rekoh oko petice da se razidjemo i ujeo vuk magarca
Kad saobracaj ne funkcionise kako treba, treba ga blokirati dok se ne stvore uslovi za normalno odvijanje saobracaja ! Camping ispred policije/ministarstva/tuzilastva i na njihovom parkingu, za sekundu bi sredili sve!