Komentari (184)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izadzu jos jaci :D i maltretiraju slabije od sebe :) Eto danasnje pameti.
zatvor njima dodje kao nagrada, zasto bi se promijenili?
ne rastu muda u teretani
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Uvijek sam razmisljao o ovom.. Covjek na ulici prosi, nema za hljeba, bori se... Takvom bi zatvor dosao kao kuca. Dok siromah prosi na ulici, ovi u zatvorima imaju tegove, imaju neki i ispust na vikend, imaju hranu, vodu, tv... moguce vrlo i internet, zar je moguce da je ljudski rod dosao do ovoga? Sto kaze ovaj jedan, izadju jos jaci i maltertiraju druge. Koji um moze dati zatvorenicima tegove da vjezbaju?
Predlažem da ih pošaljete na godišnji odmor o trošku naroda, pa jeste li vi normalni vlastodržači?
Aha, samo što 'bilderi' ne vidješe k od kreatina.
DRZAVA RADI NA TOME DA KLOSARI BUDU STO SPREMNIJI, DA SE NAROD BOJI STO VISE.
Upravo tako! Danas je vrijeme kriminalaca,kriminalci donose zakone, kako i nebi kad znaju da će se danas sutra i oni sami naći tamo. Danas je unosno biti, narkoman. Odeš na liječenje, izliječiš se kao,dobiješ posao po prioritetu. Poštene budale koje su žuljale Fakultete sjede kod kuće i čekaju da trva naraste!
Ztao javne nabavke I moraju biti transparentne, da se vidi gdje sjede ljudi koji snabdjevaju crno trziste ... samo kad se vidi, onda - sta? Hocemo li cuti da je neko mozda otpusten zbog nezakonitosti, ili nedajboze da osudjen da vrati pronevjern nas novac?
http://www.cin.ba/javnenabavke/preduzece.php?id=349 Pazi molim te, služba za antidoping kontrolu potrošila silu na avionske karte!? Da ne gledam dalje, muka mi. Kakve sve službe i kakvi troškovi, ovaj kreatin je mila majka.
Trebali bi ih pobiti ne optužiti ili uhapsiti.
...samo nečural, Bajo moj!
Zato su nam svi zatvorenici i svi zatvorski čuvari - nabildani kockoglavi tipovi . . .
Oni koji su mogućnosti i žele da pomognu zatvoreniku Mehi da skupi novac sebi za tegove i biciklo mogu uplatiti novac na račune Komercijalne banke - dinarski račun: 204-9011005039655-71; devizni račun: IBAN: BIH35205903101936274074 SWIFT - BIC: KZZenica
jos malo pocece raditi za drzavu i politicare
bilderi jos ustedjeli dok su bili u zatvoru. hahaha pa ovo nema nigdje, kazni ga pa ga onda gotivi, ama je su li oni normalni ili su to mutna posla...???
treba sad osnovati udruzenje za zastitu bildera...ko za one hajvane
Navrat na nos na brzinu :D
Međutim, tu ipak nije kraj, kako bi bilderi u zatvorskim jedinicama nakon odrađenih treninga uspjeli povratiti snagu u svoje tijelo---- placem ahahahahahahhaahahahahahhaha
Klix ovo ste extra na finjaka,extra znaci ahahahahahhahahahha
daute dzaba ti plac zaboravio si kolika je lova zalegla u dzepove majstora i to realna kes .
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
dajte im lopatu i krampu a ne sprave za vježbanje i vitamine. Nekad kontam da je bolje u zatvoru nego kod kuće ne trošim pare za hranu, piće, režije još imam i da vježbam i vitamine i ko zna šta još imaju. Pa kad izađu da budu još gori nego kada su otišli eee moja državo
treba ih hraniti
Kzau da njie porlebm ctiati cak kao i u oovm scujalu kad sovla imizjseas. smao je bnito da pvro i znjdae slvoo otsnau na sovme mejstu a otaslo sto je iedjmzu meozs rtaczabai kkao god hoecs .