Ivo Josipović za ruske novine
0
"Za BiH se mora pronaći nova formula"
Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Građanska BiH (čitaj unitarna bošnjačka BiH) je nemoguća misija. Barem ne sa ovakvim mentalitetom. Čak ni u Belgiji nije moguća takva tvorevina a kamoli u poslijeratnoj BiH. Osvijestite se!
@Filip Hrvatska jeste izvršila agresiju na BiH. Što se tiče Srba bonus ste ispunili još 1941. kada je Hrvatska vršila klanja i protjerivanja Srba iz Srbije (dio Srema je bio u sastavu nezavisne države Hrvatske). U ovom zadnjem ratu ste ih očistili zajedno sa Bošnjama iz zapadne Bosne i iz Hercegovine i naravno iz \"lijepe\" vaše.
Kao da tebe Ivo neko pita u vezi BiH? Ne pita te. Postojeća formula je sasvim dobra. Jedino bi trebalo Hrvatima dati još malo veća prava kako bi se san o bošnjačkoj unitarnoj BiH razbio za sva vremena.
sve u 3PI na kvadrat. Svi zastupljeni i svima dobro.
GAY PARADE ZA SVE HRVATE I SRBE YUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Dok ovi vilenjaci nadju formulu u BiH nece ostati 1000 ljudi .....
kakva ba velika vecina hrvata u antifasistickom pokeretu jest mozda u dalmaciji koja je bila pod italijanskom kontrolom ali ono sto je bilo NDH tu su 95% hrvata bili ili ustase ili domobrani da se vise nelazemo i nefoliramo
Zasto Bosnjaci uopste traze jedinstvenu i zajednicku drzavu kad bi u njoj bili manjina. Manjina ne moze vladati. Srbi nece, Hrvati nece, pa zasto onda ovi treci hoce da zive sa njima. Razlaz je ovde najbolja solucija. U RS srpska zastava, u Hercegovini bosanske zastave i ovako nije bilo od kraja rata. svako na svoju stranu i problem rijesen.
tadić-josipovic = cvetković-maček gurajte mater u novu jugoslaviju NIKAD VIŠE ROBLJE!!!!!!
@herceg bosna......jedini koji bi mogli seliti u skoroj buducnosti ste vi magarci !!!!!!
@... slabo je umro...tek pocinje da zivi...polako ali uspjece RS...ajd\'
Splitnuli smo PC. Jugoistočni dio već umro.
@ Ivo Josipovic Tacno i formula se krije u jednom od Hrvatskih gradova...S P L I T (eng)
musliman malo si se zayebao, pogledaj na kraju rata (unatoc bosnjackoj agresiji) koliko je koja vojska drzala teritorija u postotcima. tu svoju poruku uputi bosnjacima, koji u ratu od srba nisu mogli zauzeti jednu ulicu sve su dobili dejtonom sto imaju, a sad pokusavaju preglasavanjem.
VLAHOVICA BATKA KASAPINA IZ SARAJEVA SPANIJA HOCE DA ISPORUCI CRNOJ GORI!! BIJEDNA BOSANSKA GOVEDA ZAR SE NE UPITATE STA VAM RADI GLAVNI TUZIOC BIH-E ILIJA BARASIN SA SPIRICEM?!