Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I trebamo se razici. Carujte u ono malo jada sto je, nazalost, ostalo od Banjaluke, tu pootvarajte te silne fabrike, tu isto plasirajte te superkvalitetne proizvode iz tih istih silnih fabrika, od toga se finansirajte, i ne dolazite vise nikad u Sarajevo i Mostar, pogotovo ne po fotelje. namjestite se udobno u BL i sikter!
Moze i SANDŽAK da se raziđe! Mirno naravno! Je li tako DODO!!!
DODICE,TI SI SE RAZISAO SAM SA SOBOM.
I ja mislim da bi to bilo najbolje! Klepio si kuću u Beogradu pa se serbez preseli i nomoj se nikad vraćati!
Priče političara na vlasti imaju za cilj da homogeniziraju ljude, kako bi na temelju emocija dobili opet povjerenje. A što bi lopovi drugo mogli ponuditi osim priče o odcjepljenju, trećem entitetu, ukidanju RS-a. Budimo mudri i recimo im NE 3.10. Ima u BiH i razumnih političkih snaga.
pa sta radi drzavni tuzilac? ili je i on iz republike ruske?
za Bosnu je najbolje da ti umres konju jedan
COVJEK KOJI JE PRODAVAO PAPRIKE I SVERCOVAO CIGARE DANAS JE MILIONER . KAD ZAZIVI PRAVNA DRZAVA U NJEGOVOM SELU,MORAO BI DA OBJASNI ODAKLE MILIONI DOK NJEGOV NAROD GLADUJE???
ODKAD IDETE..CEKATE DA SE NAKUPITE JOS MALO PARA,POKRADETE STO MOZETE DRZAVU PA CETE NESTATI KO GENERAL RATKO...!FUCK YOU..HAJD\' VISE STA CEKATE!!!!!????????????\' CIJEPAJTE SE..IMA GRADOVA U RS KOJI CE SE ODCIJEPITI OD RS !!!!
svi ce te biti rar-ovani, pa pod sljivu. a neki Bogami i pod pipun. jasno!
Samo gradite mrsku samo gradite hehehehe
mirza susicu..junacino...skloni to dete ispred sebe...jer ako te vukovi dohvate.ostaces bez ruke! pas ti majku zagonio!
Što je najbolje za BiH nije me ni najmanje briga. Za NAS KOJI ŽIVIMO U BIH bi bilo najbolje da se međusobno uvažavamo, da razumijemo tuđi pogled na problem, da smo tolerantni i da tražimo rješenja koja nisu na nečiju štetu. E, ako to ikad uspijemo, onda će biti svejedno kako se država zove i tko je gdje većina.
Ponovo Mile duva predizborne kon.dome
ovaka paščad koja laju nisu opasna ne grizu samo laju iz straha