Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
potpuno validan dokument izdan od stručnog lica.
Kakva drzava takvi parking listici !!!!!
Umjesto \"hi hi hi\" \"ovo je Bosna\" i tako dalje komemtara probaj te nesto uciniti. Naj lakse se sprdati ali jeli iko ista konkretno uradio. Bilo sta. Kao na pr. podigao kesu ili papir ili neki drugi odpadak sa zemlje a samo znate reci ovo je Bosna takva je vlada pa dajte mijenjaj te nesto jer mi smo akteri ove ovakve Bosne. Zasto ovaj vozac nije trazio ispravan racun, ako ga ne dobije trebao je pozvati inspekciju. Bilo sta uraditi samo ne ostati nijem na licu mjesta.
I ovo je Bosna i Hercegovina ! Takva nam je drzava ! A i ovaj je budala sto ih poslusa ! :D
Dobitni listić ... iz dvice u dvicu LoL
Ovo je kriva država, zašti ne natjera da i parkinzi imaju adekvatnu opremu za evidentiranje prometa, računar, licenciran softver, A4 štampač za poreznu fakturu i naravno obaveznu fiskalnu kasu. Jest da bi umjesto dvije koštalo pet maraka, ali ne bi ni ovi invalidi pravili vile i vozili bijesna auta. Barem je to pokazala dosadašnja praksa kao ispravan recept za napredak i približavanje europi, eto od nagodinu imaćemo EU na samoj Uni, Savi i moru, za koju godinu EU će biti već na Drini i Durmitoru. A onda kud god da kreneš moraš u EU.
Jaoo bozee hahah kakvaa je drzavaa ne cudi me ni ovo
Što ti je reć čaršija i raja sa asfalta, za sve dobiješ validnu potvrdu. Dobro nisi moro kupit ciglu.
kad bi sve lopove prijavili i kad bi inspekcija radila svoj posao i penzije i plate i sve bi se popravilo, al citajuci vecinu komentara svima je draze placati kafe i dorucke radnicima a firme nek propadaju i nek se zatvaraju a uz to nek nema ni prometa pa samim time ni mogucnosti za potraznju poreza svaka cast tebi sto prijavljujes, nadam se da ces i u inspekciji to razmotriti, a taj ko sjedi tu, imas posao a krades sitne 2-3 marke da nabijes cenera dnevno, dok neko nema toliko da jede a ti ih spiskas u kafani, kako doslo tako oslo ccc
krsta.ski duhovni prosvetitelji riknuli, bez klijenata valja placat racune;-)
kvalitetniji račun vam izda šiptar u burekdžinici.
ovo ima samo na islamskih 24%.
pa ljudi ovo je unikatan racun tak da nema potrebe da se ovaj vozac buni
Ima li kakav \"dobar stih\" na ovu temu?
cuj frajera jos se buni...pa mogo je dati i vise, a da auto nenadje nikako,a ovaj na parkingu skonto da nema fajde u budzet lopovima davati-nek on uzme ali neka auta cuva ;-)
ima li iko pumpu za biciklo?
seems legit.