Priznanje specijalnog izaslanika
398
Yasushi Akashi: UN je kriv za genocid u Srebrenici
Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kano stite civile ovi UN-u ustvari nemaju ljuskosti prvo pobise neduzan narod u Srebrenici sad u Somaliji isto samo sto su MUSLIMANI
Jako ce Bosnjacima pomoci optuzbe protiv Srba za Srebrenicu ko sto pomaze nenina bajalica mazlumu za izgubljeni dukat. Preporucujem i savjetujem maloumnim Bosnjacima da okrenu tu izlizanu srebrenu plocu i da pocnu slusati pravu/duhovnu muziku.
ti nisi kriv ni zašta.od tebe,svakako, nema ništa.nit je bilo,nit će biti.ti možeš samo poslužiti,ovako,za razonodu.
Свако има своју визију Сребренице и сјећа се најупечатљивијих догађаја. Мени је упечатљива била перманентна ерекција и пожуда Сребреничанки за српским оклагијама.
NIJE UN kriv, TI si kriv lično. misliš da nas ima kojima je pamet kratka - dvadeset dana prije zauzimanja srebrenice krenula je ofanziva, svi smo iščekivali, pratili smo i međunarodne vijesti, ne samo domaće. UN (UNPROFOR) sa terena zatraži zračne udare, ti ih blokiraš. krivi su srpski k.ol.j.ači koji su izvršili i u velikoj mjeri su krivi dačeri koji su sve posmatrali - ja samo zamišljam nekog engleskog ili američkog oficira od koga bi mladić tražio da položi oružje da je njihov bataljon bio umjesto holandskog. niko nije čist, pa ni naše rukovodstvo zbog prodaje srebrenice, ali najkrivlji si upravo ti - kad su proglašene zaštićene zone, moralo se učiniti sve, uključujući i prijetnje direktnim gađanjem banjaluke atomskim oružjem kako bi one ostale zaštićene, jer je nakon 4 godine rata već bilo jasno da se sa srbima drugačije ne pregovara
Pa on je četnik na kvadrat!
17 god mu je trebalo da ovo kaze javno... Uzasno mi je tao Srebrenice i tih zauvijek unesrecenih ljudi, ali... NISU SE SMJELI predat i vjerovat da ih srbi nece pobit. I Zepa i Gorazde su bili u slicnoj situaciji, ali se nisu predali masovnog pokolja nije bilo.
Alija je kriv za Srebrenicu. http://youtu.be/JmHTiuwpihA
SRBIJA, FRANCUSKA, SPANIJA, RUSIJA, KANADA, BRITANIJA, NORVESKA idt. = B R A C A !!!
da ti crknes vise govno zuto, koliko si nam zla samo nanio!
Sad prica ovo smece od covjeka. A on je jedan od krivaca za genocid u Srebrenici i njemu bi trebalo suditi u Hagu.
Sve je to izrezirala Hilari Klinton sa svojim Spermasem Bilom. Njoj je stalo do Bosnjaka ko sto je meni stalo do lanjskog snijega. Skedula po kojoj ona radi vec 20-god. je mnoge zavila u crno. Daj Boze da joj se desi najgore u najskorije vrijeme,da svijet odahne od te prokletnice.Naivni i Srbi i Bosnjaci misle da je Hilari stala uz jednu stranu ,pa se i sada medjusobno taru misleci da ce dobiti naklonost te prokletnice za sto gore optuzbe te druge strane.Bosnjaci za sada u optuzbama Srba prednjace, ali zato prednjace i u svom strahu od neizvjesne buducnosti, pa lete izmedju Srba i Hrvata \'\'k\'o gluve kucke\'\'.
Jugoslavija (Srbija i Crna Gora) zajedno sa paravojnim formacijama tzv. rep. srpske je kriva za genocid u Srebrenici. UN je kriv zbog toga što nisu spriječili genocid.
Ne, Srbi su krivi za genocid u Srebrenici.
bhalijice ohladi vam se pita