Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Logično 2500*3 i dobićete 7500 + ono što su po Sarajevu pobili juka,ćelo,vikić i ostali i eto računice.Kad vam čovjek kaže nešto lugično vi odmah počnete da kunete i proklinjete.
Izgleda da si glup da bi ista shvatio... 7000 je nestalih od kojih je 2500 nadjeno u masovnim grobnicama u istocnoj Bosni... Nastavis li tako biti glup, moglo bi opet biti rata, a tad mozda i svoje dijete budes trazio...
Truhni i crkn i ko sto ti i dijelo tru hne i crk ava.F U J
Ovo mi nikako nije jasno; ekshumirano 2.500 tijela, pokopanih nakon što je Vojska Republike Srpske (VRS) u julu 1995. godine zauzela Srebrenicu, ali opet se barata cifrom od 7000???koja logika.Ne omalovazavam zrtve, ali sto prije POPIS STANOVNISTVA da ne mazemo oci jedni drugima.
Guslarski posrbica misli i da je expert za forenziku.