Komentari (446)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa nije ni Vučko blesav zna da bi Srbija dobila još 500 hiljada izbjeglica,Nije ovo 92 i naoružanje JNA sada če popušit ko u Hrvatskoj,Mnogi več drže rezerve nafte za traktore,
@prijedor87 Necete vi ratovati, ali oce Srbi, tako da se vas nista ne pita, ako hoces ti samo sjedi u kuci i pravi se da nije rat kao sto je to bilo 92. pa kad ti cetnici "pokucaju" na vrata..ti ces ih pitati u čuđenju: odkud vi?!
malo vas je takvih vi ste onda neka endemska vrsta u izumiranju, vecina Srba i Hrvata je drugacija.. jbg to je realnost
PRIKAŽI ODGOVORE (25)
Kud nije, pa da ga se satre jednom za uvijek
GRAD NA DRINI pa nije RS država ako neznaš" agresija " je naziv za napad na drugu državu majmune nepismeni, a ti živi i dalje u zabludi kad si nepismen.
a gdje ti je vojska,majke ti.eno i Distrikt Brcko ima svoju policiju,sud,skupstinu itd.je li drzava.Vojvodina isto tako
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Komentari koji obiluju govorom mrznje nisu sloboda govora i podlijezu krivicnoj odgovornosti po krivicnim zakonima u BiH. Prijavite govor mrznje: http://zalbe.vzs.ba
krajnje je vrijeme vrijeme da se očisti ona korozija :)
Nije njega Vučić zaustavio sto je istinski demokrata i mirotvorac,već zato sto smatra da još nije sazrela situacija za to
Sto ga bolan Vucicu sprijeci????
Priča se da Bošnjaci neće čekat zapadne sile da ih odbrane i da su vec spremni.
opa vidi ratnika silnih.... Kad ćete skontati da nije Dodik taj...već 1,2 mil Srba želi isto, kao i 500k Hrvata.
Loše brojiš. Pokušaj ponovo. Iznenadiće te rezultati izbora. To će i vama i Hrvatima biti popis. Da se prestane lagati koliko "vas" ima.
Pa Srba i Hrvata moze biti samo vise od navedenog. Ne znam ko se protivio popisu jer kad se pobroji sve ispasce da Bosnjaka u BiH nema ni 2 miliona.
Sad treba biti zahvalan vucicu??
"Pouzdani izvori, opštepoznato"... opet spinovi bjelosvjetskih hohštaplera i eksperata za BiH. Ovaj lik hoće da se nametne kao analitičar za regiju da može palamuditi po CNN i sl. Kakvo otcjepljenje!? Dodik nikad nije bio spreman za takve turbulencije u entitetu i državi. On najbolje lovi u mirnim vodama i žabokrečini. Uvijek je referendum koristio da "ga spusti bošnjama" i zaradi glasove ultranacionalista i time skine SDS, radikale i druge sa dnevnog reda. Time pokriva pljačku, privatizaciju i rasprodaju državnih firmi i prirodnih resursa. Najvažnije od svega ima ogroman broj Srba u institucijama Bosne i Hercegovine i raspadom Bosne one bi izgubile razlog postojanja. Pola RS (kao i Federacije) živi od zajedničkih institucija i to veoma lagodno podnose "bošnjački unitarizam i centralizam" i to su tipovi koji više nigdje ne bi mogli da rade jer su nesposobni tipa Drago Kalebić, Slavuj, Majkić, Pandurević. Njima odgovara postojanje institucija BiH. Imaju izgovor za nerad.
Moze Dodik da naprđuje i da sanja otcjepljenje. Sve što može da dobije je RAT u kojem nećemo mi biti u farmerkama i starkama sa šmajserima, ručno pravljenim bombama i sl, a oni s najsavremenijim oružjem koje smo zajedno stvarali za odbranu zajedničke nam domovine. Zna on dobro da ima mnogo više onih koji vole ovu zemlju od onih koji razmišljaju kao on, pa i srba na koje u neznanju računa da bi možda krenuli za njim...
Joj Vebera bombasa. Nemoj matere ti, evo oplakah. Sad ce nas uvjeravati da je Sr, a i Hr, a i Cg, jos i mirotvorac u JIE. Mojne svegati Vebice.
nama bi i trebo jedan takav pokusaj, mozda se mi malo probudimo i opametimo !
malo da 'oladite te glave: http://www.rtvbn.com/317098/Cinjenice-o-kojima-se-cuti-Devet-miliona-Srba-danas-zivi-u-Turskoj
nema nikakvih secesija .
sto ga je zaustavio jebo ga on. To je njegov blef. zna ako pokusa, nestat ce mu genocidna.
Meni jednostavno nije jasno, kako smo uopste dopustili Dodiku da bude ovoliko bezobrazan i bahat? Bosnjaci su cjelo vrijeme u defanzivi, kao da su oni izvrsili genocid nad srbima, ane obrnuto. Mislim da je doslo vrijeme da se Dodiku i njegovim istomisljenicima kaze da se ne igraju sa vatrom, jer bi mogli i oni u njoj izgorjeti. Mi Bosnjaci nemamo sta izgubiti! Nema BOSNE i HECEGOVINE, nema ni nas!
a mi nemamo ništa, trećeg entiteta neće biti