Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Okreće se kolo sreće. Psihopate u ludnice, kriminalce u zatvore, a nacionalističku stoku u 3LPM.
rata ikših atera
Merkel je napravila više štete u Europi nego njen uzor A.H.Svi su joj govorili da ne jača profašističke elemente ali uzalud.Rekli su : koncentriši se baba , ali baba nije htjela da sluša.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
mislim da to Srbiji vise i nije toliko vazno hoce li ili nece biti dio EU porodice......davno su se oni okrenuli prema drugim partnerima.......
Ludnica je počela davno, ali prava je počela kad je Merkel došla Vučiću u "oproštajnu" posjetu.
Baca malo na Softića.
Merkelova ga je gotivila, jer joj je prodao pricu o velikom reformisti, a u stvari diktator sa narcisoidnom potrebom da dominira u svim poljima
Ma ništa od toga.
Svaka čast, smo naprijed. Smrt fašizmu.
Šta je pisac htio reći?
Jedan analiticar smatra jedno, drugi drugo a treci trece. Analiticari ne vode politiku a Svabe trenutno imaju mnogo vece probleme od Bih posto im gradovi sve vise lice na Bejrut i Bagdad a sve manje na Germaniju.
Koliko god mi je drago sto znam da nova vlada nece biti naklonjena Vucicu, toliko ne mogu da shvatim opet Bosnjacki nacin razmisljanja - neko drugi ce opet za nas nesto odraditi. Sadaka i milost za Bosnjake 😣
joj smatra neki analiticar u njemackoj lol hahaha
Ocekujem masovni povratak troprstaske zajednice iz NJemacke i iseljenje u majcicu rusiju jer tamo su im braca. Ionako mrze Njemacku i zapad iz dna duse i ovo ce sigurno izazvati iskonske osjecaje kod troprstasa i napokon ce shvatiti da njihova buducnost lezi iza Kavkaza.
Bravo!
Nadamo se da ste zaista shvatili da u srbiji niti ima demokratije niti se sa Vucicem ima o cemu razgovarati.
Кад изгубите нацију и понос онда вам једино преостаје да трчкарате за сукњама и вучете молећи свакога да побије Србе, укине Српску, бомбардује Србију итд. Значи џабе сте викали хелп Бајден и махали заставама по Сарајеву кад је победио?
Heljp dženosajd
Mnogo mi gledamo i uzdamo se u obećanja novih političkih figura. Ko se sjeća priča Joa Bidena? Boli njih ona stvar za vladavinom prava na prostoru bivše Jugoslavije. Njima je jedino bitno da imaju svoje marionete koje će upravljati narodom po njihovim aršinima.
Znači ovo je novi njemački kancelar.😀