Komentari (541)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poceo a ubrzo i zavrsava traktorijadom
i ovoga vulina je kacavenda nategnuo...
Srpske piramide, svi su nastali od srba hahahahahahahahha
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
Koliko god skicimo u komentarima srpski svijet postaje realnost. Htjeli mi to priznati ili ne, a sami smo krivi. Slabi smo slabi..
Srpski svet nesposoban 30 godina tapkamo u mestu...ništa se ne dešava
da im alija nije dao tvorevinu nigdje ih ne bi bilo. ne rise
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Mada ali vucic se snjim ne slaze... samo ne znamo u cemu se ne slazu.. kolji , prikolji i zakolji..
Kako je mali vulin rekao, "nije rješenje da svi Srbi žive zajedno u tuđoj državi već da najveći dio Srba živi u svojoj zemlji“....morat će te se odreći kosova,vojvodine i sndžaka...da bi dobili genocidnu republiku srpsku
Kako je mali vulin rekao, "nije rješenje da svi Srbi žive zajedno u tuđoj državi već da najveći dio Srba živi u svojoj zemlji“.......pa zašto se onda bunite za kosovo...zar albanci ne bi trebali da zajedno žive u jednoj državi,zar ne bi trebao sandžak biti bosanski,pa da i bošnjaci žive zajedno u jednoj državi....a uz to sve---šta je vuline sa vojvodinom
Kako je mali vulin rekao, "nije rješenje da svi Srbi žive zajedno u tuđoj državi već da najveći dio Srba živi u svojoj zemlji“........pa niko ne brani srbima da presele iz bosne u srbiju i da zajedno živite ali svim srbima mora biti jasno,da ne mogu sa sobom ponijeti komad bosne....BOSNA JE BILA I OSTALA I OSTAĆE... CJELOVITA DRŽAVA,SVIH NARODA I NARODNOSTI
Ne bih on smio pisnuti dok mu mentor ne odobri, a ovamo na tribini igra drugu igru, eeeee
Eno mu na MANJAČI vojna vježba, da li zna..
Interesantna politicka i diplomatska taktika Srbije. Vucice se pravi budala, diplomatski je odlicno povezan sa istokom i sa zapdom ide ka EU, udovoljava Rusiji koliko mora, Kini otvara pristup Evropi, dok njegovi pijuni sire veliko srpsku propagandu kako bi dobila maha. ( ugrozeni, razdvojeni, njima je u cilju pomirenje i ujedinjenje srpskog naroda )
Tačno ove srbende isto žohari, u svakoj državi su problem. Treba ih sve istrijebiti i naseliti cigane, bolji bi bili.
Narod koji je dozivio genocid ili koji je cinio genocid? Ovaj je pobrkao loncice! I kakve veze imaju Nijemci? Oni zemlju nikome nisu otimali za razliku od Srbije koja stoljecima nastoji da otme bosansku zemlju, zemlju koja je uvijek bila bosanska, a nikad srpska, nikad njihova!
On je vucicev glasnogovornik ... samo tako smrdo neka govori jer to ce valjda uci u prlave usi bolesnjaka koji ne cuju nista osim sto im Vodje i plemenske stranacke poglavice pricaju .. Cekaju ljudi pogodan trenutak i to je to a tome se treba suproatavljati svaku dan a jacati i razvijati ekonomiju .. i niko ne smije dozvoliti Izborni zakon po mjeri HDZ jer je to okidac za gore sutra.. nova UZP tvorevina iz 90 ti a to guraju stranci a bosnje nasjedaju .. ni pod kakvim okolnostima..
Neka poloze karijere inzovoge svi pregovaraci ali ne dati nista sto ce sutra dovesti do nove hzhb i uzp .. samo gradjanska BIH i jednakost svakog gradjana u cijeloj zemlji
Tako je klempavi Vuline, sve srbe u srbiju!
Ovaj bi bio novi Mladić, samo da znate.
svaka čast ovome vulinu, vučic pojma nema i nije jasno kako je moguce da je on predsednik srbije, pored ovakvih talenata.
Sve “pobede” sto ih Srbi slave su porazi : od Kosovske bitke do ....Srpskog ujedinjenja
Zanio se Vulin, ovih dana pisao previse non papera pa se zbunio. Ne zna sta je san a sta java.