Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja ga pamtim po romanu Nož koji inspirirao srpski nacionalizam na genocid i etnicko čišćenje. Gospodin Draskovic je prvi medju nacionalistima "smislio" tri prsta kao "stari" srpski pozdrav. Krv vam je na rukama Draskovicu ...
Ja sam Srbin od glave do pete. Odrastao na Djidjikovcu . Moj otac je veteran Armije bih i naša vjernost Bosni je veća i lakše dokaziva nego velike većine Bosnjaka .
@Alexander pa jeste on to i ne krije i kaje se i to otvoreno,neki dan je rako da je on sam jedan od inzinjeraiz srske elite za unistenje YU,zato je napisao knjigu Isusovi Memoari koja govori o zlocinima Srba nad Bosnjacima na istom tom mjestu gjde je radnja Noza,samo veliki covjekkao on moze tako da se pkaje i prizna krivicu,ja kao Bosnjak bi ga volio sresti,veliki um!
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
U svakom slucaju pise o "opsadi Sarajeva", rekao je istinu. Za iole pametnog citatelja, to je dovoljno. Za razliku od krmka iz Laktasa koji kaze da nije bilo opsade i svih ostalih krmaka iz genocidne sumske koji razmisljaju kao tata krmak, ovaj je barem napisao istinu. A kako ce on i da zna kako je nama bilo??? Nije to prezivio. Ne branim ga, ali bezveze je da udaramo po ovome ako je neki Srbin sada stavio to na papir!
Svaka cast, nikad nije kasno da se covjek pokaje i prizna greske, uvesti ovu knjigu u skolske udzbenike u RSu. Dokaz kako covjeka moze obuzeti nacionalizam ali i dokaz kako se tog primitivnog osjecaja mozes osloboditi kad "narasteš". VD je trenutno u Srbiji više ljevica nego desnica.
Čitajući članak i prateći šta i kako Vuk u zadnje vrijeme priča ne može se poreći iskreno kajanje i želja i nada za iskupom grijeha... Ljudi su grešna bića, a autor romana opisuje okolnosti koje ljude navode i ohrabruju da čine zlo samim tim precizno locirajući izvor zla. Nimalo ne sumnjam u iskupljenje i oprost prema onima koji se Iskreno pokaju i prestanu sa griješenjem...
150 stranica nije izuzetno kratko stivo. Nije bitna kvantiteta nego kvaliteta.
...SPC organizovana krim.... grupa
COVJEK JE DOSAO TOBE A TAKO BI SVI OVI PRAVOSLAVCI TREBALI NA NJEGA DA SE UGLEDAJU
Hambo poštedi nas svojih analiza ili barem napiši da je ovo tvoje lično tumačenje, a mi koji imamo u planu da pročitamo knjigu ćemo već sami zaključiti šta je pisac sa svojim štivom želio da kaže.
Najjace od svega je sto Bosnjaci danas Draskovica vole, a nacrnio i popljuvo ih je u proslosti vise nego bilo ko koga danas preziru.
Džabe kad više nije relevantan.
Vuk dlaku mijenja , ćud nikada!
Ovaj se zbunio skroz, još samo na islam nije prešo, ali treba napomenit da se u srba niko džaba ne zove vuk
Vidim čita se srpsko štivo. Aferim.
Predvodnik srpske katarze al daj Bože
Seselj je malo dijete za njega, ovaj je opasniji i podmukliji
a joj jesu jaki komentari na kuriru, haha oplak'o sam :D :D toliko providno botovanje
Kako Hrvati i na IŠARET, da bi se Srbi i Bonjaci mogli pomiriti posivljaju i bootuju pod lažnim profilima glumeći Bošnjake. Bu ha ha radi zagu ko meduza.