Komentari (290)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...u najboljem maniru američke spoljne politike...jedno priča, drugo misli, treće radi...
VELIKIM BOGOM SE KUNEMO, DA ZA ONE (NJIHOVE STRANKE TAKODJER) KOJI SUTRA SE SASTANU SA VUCICEM GLASATI NECEMO!
Moze li Vucic odmah povesti Bakira nazad "ca" u Beograd, Zlaju u posjetu bivsoj supruzi i kcerci, a Fahru u Zemun, u BIA da podnese raport?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
sto puta do sada sam napisao što se od srbijanaca može očekivati...........što oni imaju zacrtano u memorandumu sanu II...........naročito od kada su na vlasti u srbiji reformirani četnici, idolopoklonici draže mihajlovića i vojke šešelja..............i uvijek od jugonostaalgičara i srbofila baštinim desetke dislajkova.............
Ma neka se pripoji: RS Srbiji, djelovi HR isto Srbiji, isto tako Sandžak kompletan BiH, dio Hercegovine HR, i eto ti Cirkusa ljudi moji. :) A nadati je se i tome.
Vučiću da Bog da ti riknula sva kompletna familija, PRVOKLASNI SMRADU!!
HAHAHAHA bas su duhoviti ovi smrdi, to samo sebe laze ! Da su tolike dase ne bi izgubili Kosovo Crnu Goru i uskoro Vojvodinu...A sto se tice Bosne ukinuti genocidnu tvorevinu a Sandzak pripojiti Bosni kao sto je nekad bio !Klixovci nemoj da brisete komentare koji su istiniti ! Mora da vas Vucic cetalj placa ! ZIVJELA REPUBLIKA BOSNA I HERCEGOVINA !
HAHAHAHA bas su duhoviti ovi smrdi, to samo sebe laze ! Da su tolike dase ne bi izgubili Kosovo Crnu Goru i uskoro Vojvodinu...A sto se tice Bosne ukinuti genocidnu tvorevinu a Sandzak pripojiti Bosni kao sto je nekad bio !Klixovci nemoj da brisete komentare koji su istinite ! Mora da bas Vucic cetalj placa ! ZIVJELA REPUBLIKA BOSNA I HERCEGOVINA !
Sta ce Vucic u Begovoj Dzamiji. Da se nije toliko promijenio u posljednje vrijeme da je odlucio i vjeru da mjenja. Neka ode na mjesta koja je posmatrao sa jevrejskog groblja. Neka ga vode na spomenik poginuloj djeci Sarajeva i na Markale. Neka se pokloni zrtvama i neka tamo nesto iskreno kaze. Mozda bi mu tako neko i vjerovao pa i oprostio....
jeste li znali da... prema istočnjačkom narodnom predanju čaj je napitak koji je 2737. godine pre naše ere otkrio legendarni kineski car Šenong kada je nekoliko listova zimzelene biljke Chamelia sinensis slučajno palo u njegovu posudu s malo ključale vode, obojilo je i dalo joj veoma prijatan ukus :-)
"Mislim da je “Kurir” objavio da Fahrudin Radončić, da se ne našalim nego da budem ozbiljan, kroz osmijeh ću reći, da Fahro Radončić imitira mene. Evo, ja mogu da kažem da sam više ja imitirao njega nego on mene. I što je pošteno da kažem, ne bi bilo fer da se takvo nešto sakriva. On je jedan veoma smiren i odgovoran čovjek i nisam malo toga naučio od Fahrudina Radončića, kao što se trudim da od svih ljudi, od kojih je moguće, ponešto naučim", rekao je prvi potpredsjednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić.
ne zanimas nas dioptrijo
@neustarasiv ....seju ti y.e.b.e.m...,jel posteno ja mislim da jest..!!
@Kako vi govna balijska mislite obrisati savjest zbog masakra svog naroda(merkalice,vase visi karina,srebrenčica,tuzlanska kapijica itd itd itd )zbog ulitanih političkih poena,pa ste jedno vreme bili prekunili taj lijepi balijski običaj(bolje da nestane sela nego običaja) al vidim da vam s običaji vraćaju kad je onaj u kladuši aktivirao BUM,BUM među vašom poslasticom svojim narodom
Mrsk je ovaj po licu. Dok su ova dvojica u vlast, netreba Srbiji nista vjerovati.
vuk dlaku mijenja ali ćud nikad!
Dirnite jednog muslimana, likvidirat' ćemo stotine srpske djece.................
sto pricas ko ceto> sto oponasas srbsko cetnicki mentalitet. jel si li se ugledo u taj srbbsko cetnicku filozofiju? pa nemogu da vjerujem ili si jedan od veci kretena u BiH ili si jos jedan obicni cetnik koji glumi da je Bosnjak?? sta radis svakako nije pametno.
A znači može Željko Arkan pravit genocid, a ne može McKeskin nad srpskoj paščadiji..............pa sramota je...............e pa moije sramota i McKeskin jedva čeka idući sukob da se najebe srpske paščadiji
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pa ko din dusmanu vjeruje on je hajvan najveci!
Ima jedna pjesma od Ozzya ''Dreamer''