Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Potresne i tuzne komentare saucesca i podrske, kao i apele za pomoc sam procitao na srbijanskom Blicu, B92 i drugim najcitanijim portalima u Srbiji. Negativan stav Srba prema Bosnjacima je desetostruko manji nego obrnuto, mene jeza prodje kad se nesto desi u Srbiji sta sve ovdje procitam. Ako neko kaze da je "opravdanje" za takve komentare o pogibijama obicnih ljudi rat koji je prosao prije 20 god, dovoljno je rekao o sebi, jer opravdanja za takve morbidne komentare nema.
nasta od vucica ozbiljan politicar..........
posteno i hvala mu...
Kako moze iskreno uputiti saucesce stradalima u ovoj tragediji dok je prijetio da treba pobiti stotinu Muslimana za jednog Srbina? No, ovo su samo politicka posla. Nikad necu zaboraviti niti oprostiti ono sto je govorio, NIKAD!
...ajd bolan, i alija je "evoluirao" od islamskog fundamentaliste do "građanskog" političara...
Commie objasnio,kao i inace :)
PRIKAŽI ODGOVORE (28)
Tako to rade ozbiljni političari,bez obzira ko su i kako se zovu....a ne ko ovi nasi Budimiri,Suljagici i ostala bagra
Izetbegovici,Lagumdzije,Dodici,Covici... ;)
Za takve ko sto si ti,on je izmislio svijet....šošonu
PRIKAŽI ODGOVORE (4)