Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mile lopuža nema više kiseonika( para). Sada se i za slamku hvata - nema ni Vučić para koliko Miletu treba. Isključen si sa aparata, Mile. A, sada putuj igumane!
http://www.autonomija.info/srdan-susnica-iz-banjaluke-je-protjerano-75-000-ljudi.html
Nemoj Aleksandre, pusti ga da provede taj referendum. Nama je ionako dosta svega. Neka bude što nikad nije bilo.
raspisivanje referenduma bi znacilo krsenje dejtona i naravno da dodik zna da bi mu to bio kraj ...sva ta prica mu samo sluzi da ucvrsti vlast , skrecuci paznju sa stvarnih problema , korupcije , katastrofalne ekonomske situacije i u bezcijenje rasprodaje drzavne imovine
Baja sam protiv svih..Sokolac place za bajom..
Diplomatski odgovor Vucica iz kog se nista ne moze zakljuciti. Kako bi rekle Svabe, lijep nista ne znaceci odgovor :-))))
Eto Vucicu tebi uskoro traktorista preko Drine, to je tebi muka.. Daj im tamo sumadiju narednih 20god neka prave rs, pa vidi sa sumskim iluzionarima dokle ces napredovati.
Ajd zivota ti, hoces ih ti iz Toronta pocerat preko Drine???
hajca li se hajca-narodu hljeba i igara dok politicari rade posao za svoj duboki dzep
Pa hajde više taj referendum. Samo će ubrzati stvari za konačan nestanak genocidne tvorevine u BiH.