Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je fer opcija, ali ja bih ipak zelio onaj hepek od Neleta Karajlica nego ista drugo. Pozdrav!
Bošnjaci,ima li iko da vam valja od Srba? Izgleda niko!!!! Pa hajde onda da se konačno podijelimo,nama Republika Srpska,a vama 24% teritorije,pa na njoj radite šta vam je volja!!!!!Zbog vaše politike,Republika Srpska će biti samostalna!!!!! Živi bili,pa vidjeli.
NECE MOCI,NECE MOCI O,SEKULARISTI.
Političari i u RS i u FBIH se boje Zdravka Krsmanovića i Naše stranke, jer ruše političku doktrinu koja ovdje jako dugo vlada. Naravno da mržnju možemo protjerati i izgraditi nekonfliktno društvo. Građani BiH budimo jedinstveni u rušenju političke mafije 3.10.
Danis Tanovic u iducem filmu hoce da da glavnu ulogu gsn. Krsmanovicu a film se zove Iz supljeg u prazno .
Uvog Krsmanovica treba za uho kao u osnovnoj zato sto baca suplju raji a zna da ne moze u svojoj kuci napraviti reda . Treba mu zabraniti da se bavi politikom .
Luna nek ti medz noge uleti \'\' tuna \'\' kad ti ovaj treba praviti rad , red i disciplinu .
I ja glava ti k\'o razvijena ko Kalesija ima li pameti u njoj ? Ostavi taj mis i da ga nikad nisi vise uzeo u ruke a ako pozelis dat cu ti ja jednog miska pa ga drzi do mile volje .
Znalac ti si pravi kriminalac sto tako razmisčjas .
Zike ti si pravi budalike kad ti je ovaj kandidat .
\'\' Vrijeme je da se protjera mržnja iz BiH \'\' je u naslovu a treba \'\' Vrijeme je da ovakve prevarante kao sto je Krsmanovic protjeramo iz BiH politicke scene . Dosta nam je ovakvi hostaplera .
... reci to onima u Teheranu!
Pametan covjek,rad red i disciplina-bez toga nema napretka,a nacionalizam treba protjerat sa ovih prostora,on unistava sve,sam se ne moze zivit.
Pederi,nebrishite\"REPUBLIKU SRPSKU\"ako vjerujete u Alaha\"
Hocemo>SPOSOBNE