Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko se reklamiraju preko cijele godine, da toliko uloze truda u ciscenje sve bi bilo cisto. Od vase price nista, 364 dana godisnje pricate, a jedan radite. Djela najbolje pokazuju, a ne demagogija.
Koliko ih ima "organizatora" koji samo sjede i trabunjaju, umjesto da se uhvate kese i metle.
Jedno nek razbacuje ne moze za njim petero da nacisti, e sad zamislite obrnutu situaciju. Lijep pokusaj ali nista od toga dok svi ne budemo ucestvovali, a meni to djeluje nemoguce.
ne treba generalizirati ali..okolina je takva kakva je velika vecina ljudi. onaj ko drzi do sopstvene higijene drzace i do cistoce okoline. gotovo je siurno da su ovi volonteri iz porodica koje ne sparaju na sapunu i vodi. koliko treba vremena da velika vecina posmatra svoju okolinu kao svoju?
Kod nas izgleda treba puno vremena da vecina posmatra okolinu kao svoju. Mada ima i brza metoda, kad se "udari po djepu" da se tako izrazim. Ali nikom nije bas pretjerano do toga stalo. Ko je naucio da cisti za sobo i cistit ce, a ostali ce po starom.
37 000 volontera cisti,a 3,5 miliona profesionalaca zagadjuje.
Pozovite i lidere -drzavne parazite,nek pokazu narodu kako se to radi prakticno..!
Suludo,ali eto neka pokusaju..