Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mnogi jedva cekaju da bimo umre.
Možda bi pomislila da ima neke šanse za ovu moju državu kada bi se Jusufranić strpao u zatvor do groba, Svi znamo ko je on i šta je sve radio dok je milion godima bio direktor GRAS-a. Najvećim dijelom je on zaslužan za današnje stanje ove sarajevske ,,žile kukavice,, Sva ostala sranja tipa da se ovaj lik pusti iz pritvora, da se brani sa slobode i slično samo govore koliko nam je društvo truhlo do raspadanja. Samo zatvor za ovog kriminalca ali za stotine drugih poput njega.
Ukinio?
pa jebote imali iko u ovom jebenom pravosudju normalan ovi jedno ovi drugo,ovi donesu neku odluku ovi drugi ukinu kao da su isli u razlicite skole...u 3pm.