Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa cudilo bi nas da je najveci legalni kriminalac zatvoren! Jasta, zatvarajte vi narod kad ne plati 100 KM racun i pljenite sirotinji robu iz kuce!
Peri zube
ovo je bio samo jedan napad na BiH Hrvate od strane bosnjackih hegemonista i islamista ! HDZ, uzvratite istom mjerom i podignite sudske optuzbe protiv islamofasista !
koje iznenadjenje
Na dušu i poštenje Lagumdžiji , Tihiću i Radončiću.
postenjacina a pravi vilu od nekoliko miliona km.da ne jede ne oblaci se od te plate je nebi mogao praviti,pa zar to nije za tuzilastva.
Beluskoni je za g. Čovića mala maca. Ne znam u kakvim inkriminirajućim radnjama čovjeka da uhvate - ne mogu mu ništa "dokazati"
Mogu, mogu, samo treba udaljiti čitavu političku elitu kod Bošnjaka.Oni su oslonac i Čoviću i Dodiku, Radmanoviću i sličnima. Bojim se Slovenačkog scenarija prije napuštanja SFRJ.
napisali zakone da se bolje zaklone
stara poslovica ili izreka - harac rajo - , udri po sirotinji
stara poslovica ili izreka - harac rajo...- udri po sirotinji
...u zemlji "poštenjačina" najveći krivac je dedo što na ulici prodaje drvene kašike i avane...yebem te državo, sa svim organima vlasti i represije zajedno...
ovaj Commi vazda nesto nakurcen i ljut kao da je mjesanac i kao da ne zna da li bi bio Vlah ili bi kakio ... drugar, daj se malo trzni i konacno odluci, to bi bilo najbolje za tebe !
pa zar je moglo biti drugacije?????nema pravde za policare i bogate...to budite svjesni
PRAVNA DRZAVA! DEMOKRATIJA! KAPITALISTICKI PARLAMENTARIZAM! bla bla bla....mi smo politicki robovi, nista vise...prava ovdje nema
Naravno, pravda je na kraju pobijedila...Ooorah
Kuso se sa rogatim ne bode ...