Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako su se tajno sastali kako vi znate za to
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
Donio Dodik vijest o rekonstrukciji BiH. Neće biti entiteta nego će cijela BiH biti i srpska i bošnjačka i hrvatska i ostala
Agenti BIA se okupljaju...sta je novo??
ma to dodik se povlaci iz politike i to bas za 1.april
..ludilo ponovo zahvata nase krajeve...opreznost na max...vec vidjeno......
Opet nesto muntaju u saradnji sa HDZ-om.
REPUBLIKA BIH! SVE ILI NIŠTA, NIŠTA VEĆ IMAMO!
@Bosnianman SINKO AKO TRAZISNAJGLUPLJU OSOBU U BiH SAMO TREBA DA SE POGLEDAS U OGLEDALO......
samo treba onoga softica predase i obnoviti tuzbu protiv srbije to ce jedino smiriti ove razuzdale prangijase kako je samo ta prijasnja tuzba otisla uzalud kad se je letilo pred rudu taj proces se je trebao drzati uvjek do presuda u hagu
nazalost 100% su svi sr.bi iza ovih tipova .. nikada slozniji nisu bili a jedini cilj im je komadanje bos.ne .. dali u ovoj ili nekoj od iducih generacija, nema teorije da se to nece desiti milom ili silom..samo da se politcka situacija promjenina relaicji usa-rusija-turska ..
ma mogu nam ga dudlati vadim crnu košulju iz ormara, , hajde BIH zovii samooo zovi svi će sokolovi za te život datiii!!!!!!!!!!!!
Razgovarao je i sa Čovićem potajno u avionu da se što teže može prisluškivati.
halo NATO, dobra prilika.
-srbi...smrde...!
mute nesta, armiju u pripravnost, ko zna sta spremaju opet.
Na kozari , grob do groba- traži majka mila svoga ....