Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pao snijeg u Sarajevu. Slusa ujutro Mujo vijesti na radiju. Mole se gradani da danas parkiraju aute na strani ulice sa neparnim brojevima da se moze ocistiti barem snijeg sa druge strane ulice. I Mujo preparkira auto. Sutra padne jos veci snijeg. I opet Mujo ujutro slusa radio. Mole se gradani da danas parkiraju aute na strani ulice sa parnim brojevima da se moze ocistiti snijeg sa druge strane ulice. I Mujo preparkira auto. Treci dan napada ponovno snijeg. Slusa ujutro Mujo vijesti na radiju. Mole se gradani da danas parkiraju aute na .. i nestane struje. Sav zabrinut Mujo se pita sto cu sada, gdje da parkiram auto i kaze : Ma ko ih šiša, ostavit ću ga danas u garazi !
SARAJEVO LJUBAVI MOJA
http://www.youtube.com/watch ?feature=player_embedded& ;v=eKycUJBRZqg
http://www.youtube.com/watch ?feature=player_embedded& ;v=eKycUJBRZqg
http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DtYakI_NQj5I&h=sAQEx-gPC
Prrrrrrrrrrrrr...........
ne kaze se dzaba glup ko Bosanac
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=eKycUJBRZqg najjaci :)
@ Zike kompleksas i fukara
Ja sa drugog sprata skacem ljeti
ja brootami
Odusevljena sam kako je omladina iskoristila veliki snijeg u Sarajevu i okolini, nadam se da ce ovi video zapisi obici svijet. Zivim u Sydney-u a kod nas je ljeto pa me zelja mine za prizorima pokrivenim snijegom. Znam da je vanredno stanje i nadam se da ce se vrijeme stabilizirati a do tada uzivajte na snijegu.
bem ti fax i ispite i rokove!!!!! kakav dan propustih!!!
kad pogledam sta ljudi rade skontam da mi je propao dan lezeci u kuci na toplom :D
Zima 1999. i onaj snijeg od metar... skakali smo sa treceg sprata preko ograde sa siljcima u komsijinu bastu...a imali smo samo 10 godina...sad ne bi smio :D
Koji timing ... pazi ove na snowboardu na 0:48 taman se ovaj razbi a u pjesmi OOUUUUUUU !!!!!!!
Bas ste fora :) ali furka na snowbordu je za 10 :) Nema nigdje raje ko u Bosni .... VOLIM TE BOSNO !!!!!!!!!!