SDP pred Narodnim pozorištem
0
"Vratio se Valter!"
Komentari (220)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
totalitarni mracnjaci.
Svako je bitan, pa tako i ja i ti i mi i oni i svi. Svaki glas se racuna. Zato svi na biralista i dajte glas za SDP. Dajte glas za BiH. Dajte glas za covjeka. Dosta je kokoshara sto dijele i narod i drzavu. Dosta nam je torova koji su nas doveli u siromastvo i beznadje. Glasajte za posao, zdravstvo, pravdu i zakon, socijalnu sigurnost..... Glasajte za SDP. Kome je dobro i ko hoce da mu i naredne cetiri godine budu u trendu tonjenja u dublje blato neka ne glasa za SDP. Onaj ko zeli istinske promjene u odnosu na ovo do sada, onda neka glasa za jedinu snagu koja nas moze izvuci iz ovog beznadja. A to je samo SDP.
Upravo sam procitao poruku iz daleke Australije kojoj ne trba komentar! Indira Sabanovic porucuje: \"Draga Anela slazem se stobom u vezi Vedrana ali to bacam u vodu i nadam se da ih je malo imislim da je on mlad i ne razumije sta je nacionalizam a ja nocima ne spavam u dalekoj Autraliji i 17 godina cekam dan da se vratim a sada prvi put nakon toliki godina mislim da je dosao neko slican TITU a to je KOMSIC i u meni se budi nada za povratak. Topli pozdrav Anela tebi isvima koji vole CRVENO!
VELIKI MINUS ,ZLOUPOTREBA VJERSKIH OSJECAJA.DA ZNATE FES,NIJE VJERSKI SIMBOL NEGO MODNI DETALJ.
TITOISTI OKORJELI KOMUNISTI.
SDP=ATEIZAM.
Komšić bahatim nastupom šokirao gledatelje - »Tamnjenju« Komšićeve zvijezde doprinio je i njegov ovotjedni jako loš nastup u predizbornom TV sučeljavanju kandidata za Predsjedništvo BiH u najgledanijoj političkoj emisiji »60 minuta«. Komšić je ostavio dojam čovjeka koji se nije u stanju kontrolirati, osionog i bahatog, a u jednom trenutku se najprizemnijim uvredama okomio na Bakira Izetbegovića. Iako je dio emisije »izrezan« u TV montaži, ono što su vidjeli gledatelji brojne od njih je šokiralo. http://www.vjesnik.hr/html/2010/10/02/Clanak.asp?r=van&c=1
j..o ti Haris mamu i napravio jos jednog idiota kakav si ti..
I LAVOVE POVEDITE DA NAM NE TRUJU ZEMLJU NE TREBAJU NAM I STO SE NAS TICE D.A.B.O.GDA SE NIKAD NE VRATILI
LIOYDE IDIOTE AKO SI UOPSTE U DIJASPORI TAMO I OSTANI MAJMUNE MI OVDJE ZIVIMO I BICE NAM LIJEPO SA SDP A VI STE DOSTA ODLUCIVALI VASI GLASOVI MOGU POSLUZITI ZA BRISANJE CIPELA BANDO IZDAJNICKA KAD VOLITE BOSNU STO STE IZ NJE POBJEGLI NEMOJTE SE VRACATI NE TREBATE NAM A MI SUTRA SLAVIMO SA NASIM ZELJKOM A VI MOZETE POCRKATI OD MUKE SDP SDP SDP SDP SDP OD SAD ZAUVIJEK
koliko god bilo danas zabranjeno komentirati ja moram NAKON MNOOOOOGO GODINA OSJETILA SAM POZITIVNU I SRETNU JEZU I TRNCE POD KOZOM GLEDAJUCI SINOSNJE SNIMKE IZ SARAJEVA I PO PRVI PUT PLAKALA OD SRECE KAO MALO DIJETE IAKO IMMAM PUNO GODINA ZELJKO PONOSNA JE MAJKA KOJA TE RODI HVALA PRVENSTVENO TEBI A ONDA CIJELOM SDP ZA OVAJ MOMENAT SRECE KOJI STE MI VRATILI MISLIM DA FERHADIJA NIJE DUUUUGO BILA CRVENIJA POKAZITE TO SUTRA HVALA VAM I TOJ MLADOSTI KOJA JE OKO VAS
NIKAD VI NECETE POBIJEDITI CRVENA BANDO JER STE PARAZITI I NERADNICI NAJBOLJI SINOVI BOSNE SU U DIJASPORI I ONI SU VEC POSTOM GLASALI ZA NASE LAVOVE HARISA, SADIKA BAHTICA I NASU STRANKU ZA BIH. VI CETE SUTRA ISAPIJATI KAHVU A MI U DIJASPORI SLAVITI VELIKU POBJEDU NASEG HARISA.
lagumdzija je obicno smece , 2001 godine u dijaspori ,rece da sve izbjeglice vrate u BiH jer imaju krov nad glavom,posao .... I ne dobise azil , a sta sad imaju ,nista ,nego on nastavlja da krade ! Lopov .Smece ,Djubre.Stoka !
ZIVIO ZELJKO KOMSIC SA HARISOM SILAJDZICEM! SMRT SRPSKOM FASIZMU I DIKTATURI! SLOBODA GRADJANIMA, COVIJEKU I KULTURI! U NEDJELJU GLASATI SAMO ZA POLITICARE I PARTIJE KOJE SU DOKAZALE DA SU PATRIOTI! SBIH, SDP I SBBBIH i MIRNES AJANOVIC! SVI GLASAJTE GRADJANI! A NIKAKO SDA JER SU ONI IZDAJNICKA PARTIJA! SDA=IZDAJICE I LOPOVI!
ZIVIO ZELJKO KOMSIC SA HARISOM SILAJDZICEM! SMRT SRPSKOM FASIZMU I DIKTATURI! SLOBODA GRADJANIMA, COVIJEKU I KULTURI! U NEDJELJU GLASATI SAMO ZA POLITICARE I PARTIJE KOJE SU DOKAZALE DA SU PATRIOTI! SBIH, SDP I SBBBIH i MIRNES AJANOVIC! SVI GLASAJTE GRADJANI! A NIKAKO SDA JER SU ONI IZDAJNICKA PARTIJA! SDA=IZDAJICE I LOPOVI!