Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Strani državljani pokušali su da uđu u BiH 30. i 31. oktobra, te 1. novembra letom iz Istanbula -------------------------------------- ZASTO SE NE KAZNJAVA AVIOKOMPANIJA SA PO 10 000 MARAKA PO OSOBI KOJA DOVEDE LJUDE NA AERODROM SARAJEVO KOJI NE ISPUNJAVAJU USLOVE ZA ULAZ U BIH???? TO JE PRAKSA U SVIM ZEMLJAMA, A ZASTO NE U BIH?
de rolf ne supljiraj... ----------------------- Aviokompanija mora kontrolisati koga prima, prema tome mora primati samo one koji mogu uci u zemlju destinaciju. U slucaju da ipak prime i dovezu do aerodroma destinacije, a putnik ne ispunjava uslove za ulaz, aviokompanija placa velike penale. Tako je u civiliziranim zemljama.
PA kazne ih ! Moraju istog putnika vratiti(platiti) na aerodrom sa kojeg je doletio ! Oni snose sve troskove .
Vracajte Arape koji ce nam k****!
U Bih se ulazi ko kako hoće i gdje mu se ćefne, ali fakat to činiti ovako avionom je vrh arogancije...
ZATO STO OCIGLEDNO DA BIH NE KAZNJAVA AVIO KOMPANIJE KOJE DOVEZU NA NJIHOVE AERODROME PUTNIKE KOJI NE ISPUNJAVAJU USLOVE ZA ULAZ U BIH. U DRUGIM ZEMLJAMA TA AVIOKOMPANIJA BI PLATILA 10 000 MARAKA PO OSOBI KOJA NE ISPUNJAVA USLOVE ZA ULAZ U BIH.
Aviokompanija samo prevozi putnike, kontrolu dokumentacije vrše aerodromske službe . . . ? ? ? Ovo onako, samo tebi za info ....
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Nikad manji zracni promet a vise hapsenja :p