Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Isti ti meteorolozi početkom augusta mjeseca rekoše da nas kraj mjeseca očekuje u padavinama. Zaključak izvucite sami.
Nije tebi lahko nikako.. Sta drugo reci nego da nam te je zao...
Izvinjavam se u ime meteorološke stanice, izvadio sam pogrešno saopštenje za javnost iz julske arhive. Naime dolazi do zahladnjenja i kratkotrajnih pljuskova na cijelom teritoriju BiH. Hvala na razumijevanju. Neću u penziju, neću !!! Nisam vam ja Samir Silajdžić, nećete vi sa mnom la\'ko.
Ovdje se ne prave bureci od guštera kao u Beogradu ti...
ako je Majstorović tako reko bit će garant????
ne znam zasto ne brisete komentare ovih andjelka i ostalih bolesnika.pasa bolje isposti jedan dan,otisao si na zivcima,a onda kad burek pojedes znas kako je dobro!mozda ti ocistis crijeva a i mozak bolesni!pozz:)
DABOGDA STAO NA MINU KOJU TI JE BABO ZAKOPO URATU
Ne zelim ti nista drugo sem dug, jako dug zivot, sa teskom ,jako teskom bolescu i da ovakve lijepe dane mozes gledati kroz prozor iz usmrdene postelje i da kasiku u usta dobijas iz tude ruke.
idem ja kad imam para i u septembru jarane ;)
ukazao se rahmetli fadil toskić u međugorju ili je to samo do vručine?????????????????
@Анђелко... i Петрашин: da znate koliko ste ograniceni i jadni, crkli bi od tuge. Toliko ste iskompleksirani i fasisticki nastrojeni da morate na bilo koji nacin da vrijedjate druge vjere i nacije i dokazujete kakav ste narod (u velikoj vecini)
jesi specijalac, cuj sto nisu u julu i junu? xD pa nije decembar xD
oj ovih sad nasli na more,pa sta ste radili u junu i julu?
pozdrav iz ulcinja hajde da se rashladite :)))
Мој допринос ће бити што ћу се најести добро шљива да добијем прољев, и онда се покењати, размутити то, и онда када кона изнесе да се прохлади баклава, фино је посути са овим коктелом. Сутрадан, као прави комшија, се насмијешит и мултиетниЋки честитати бајрам Хи хи хи хи.
Veze vi neamate
pa neka ce vala, kad je cijeli ramazan grijalo nek i sad nastavi da odem na more kako je Bog reko :D