Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
1. maja 1895. godine Sarajevom je počeo kružiti i prvi električni tramvaj ... i od tada nismo napravili korak u naprijed...
tuzno ali istinito
Od tolike odlične firme, koja je razvijala svoju tehnologiju, ni sam agresor je nije uništio koliko se poslije rata mrcvari.
Trebamo kupit iskaznicu i za ovo haha
Da nismo bili na kraju velike carevine, ne bismo vidjeli električni tramvaj. Trebalo je isprobati novotariju negdje daleko, odakle vijesti sporo ili nikako ne stižu. Lijepo je da se obilježi to, lijepo je i pohvaliti se i kititi tuđim perjem, ali nemojmo zaboraviti da mi sami s tim električnim tramvajem nismo imali puno veze. Nismo ga kupili, nismo ga napravili.
Ovako bi trebalo svaki dan, ali nemaju ljudi smisla... Danas realno mozes od bilo cega napraviti turisticku atrakciju
a to što je titova godišnjica smrti, ko ga jb-e a? pa evo već se obilježava 35 godina našeg kolektivnog probadanja od njegove smrti do danas, pa valjda je i to neka vijest, valjda je i tile zaslužio da se koji red napiše o njemu?
ne pišu dovoljno! koliko god da pišu malo je!
Simpa skroz,da sam slobodna došla bi maksuzije.
Sa poslom inače bi došla profurala,što da ne..Nisam zauzeta :)
emocionalno...bar ne za sada. Da se nadovežem.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
mi imamo tramvaje tramvaje, tramvaje Mi imamo tramvaje gdje su vama
ovaj danasnji se ne razlikuje nogo....
Nemojte, jer ako budem iza ovog tramvaja, nikad kuci necu stici...
Koliko revizora može stati u ovaj tramvaj?
Ih pa nije valjda da imaju i revizori, a ja mislila da sveram. E sad ste me razocarali. ;-)
Možaš ti šverati dok te ne ščepa duga ruka ninđa revizora :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)