Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve se više furamo na američke scene apokalipse. Fino nas bombarduju meteo-alarmima, kao ne treba izlazit iz sobe, može vam se ne daj Bože šta desit, slušajte šta vam mi govorimo i bićete ok. Ljudi moji kao da nikad snijeg pao nije, ovo je stvarno senzacija. Ovakve izvještaje očekujem i u toku ljetnih dana, ulice puste, tu i tamo neko auto prođe da snimi koju scenu da i ovi iz soba mogu pogledat šta se vani dešava. Žalosno!
napolju ćeš samo sresti nekoga od 35+... Školska omladina, umjesto da je napolju da do ponoći, sve pršti od igre i cike, je zauzela busije pored kompjutera... "fejsbukaju" hoće li ko javiti da se sutra škola ne radi.... Odrasta jedna totalno debilna generacija....
Bože dragi države kao da je palo 2 metra snijega a ne jadnih 20-ak cm. Pa nismo tropska zemlja da ne znamo šta je snijeg.
nema teorije da izadjem, cekam da grane...
koja selendra
Prioriteti u ciscenju snijega: 0 ridjobradi pa ona njegova familija (bliza i dalja) onda sda kadar pa kada stignu ciste ulice
A zivi se uglavnom dobro auta vecinom od 10 ooo km pa gore samo sam jednog golfa keca vidio :)
nikad se nece problem rijesiti sve dok su hrv majorizirani
Sve po fukari
i prije 90 tih su bile jake zime ali je tramvaj sa grtalicom kružio cijelu noć , rad i nije toliko loš , samo sada imamo aute na svakom koraku pa sa grtalicom ne možeš ni prići ali je bogami i narod čistio ispred svojih ulaza i kuća . Ovo danas sve pobjeglo od motike i lopate kakvi smo bolje i ne zaslužujemo..
Padaj munara ti mjera bila...
Nije ovo ništa, šta će tek biti kad padavine stanu i kada se snijegovi počnu topiti.
@PINK PANTER001, haha :)))), ne treba ti zato šolja, nego samo čista logika.
onome ko voli snijeg nek' mu pada snijeg citavu godinu u kuci
Mene je stid i sram kako su danas izgledale ulice moga grada ...glavnog grada drzave BiH.....
sto nisi lopatao onda
Lopatao u svojoj avliji ..nisam valjda trebao i Ferhadiju i Titovu da pometem ...neka svako radi svoj posao ...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Straaaaasno...snijeg pao :O Nema to veze sto smo zimsko-olimpijski grad...
Digla se panika oko snijega.... ko da nikad nije padao... -_-