Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema tu krivcno uzmes mu dozvolu na tri godine vadis krv svaki 15 dana da utvrdis pije li jos uvjek, ima vrjeme kod psihijatra svakih 15 dana da vidi dali je uredu i dali mu se mize izdati ponovo vizacja dizvola. Tako to rade u SKandinaviji. Primjenite nesto u Bosni sto je pameto .
@Ramiz1960 šta ima kako si
Hajte sad Minder-tastatura uhljebi sa Klixa, treba ovo treba ono. Ovo je odlicna vjest za SDA Dzamijase sa poganim Bakir-Vehabijskim bradicama...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hapsiti ubice pijane 😎
Dao bih ja alkotest da ima i svaki onaj "coskar" mahalski policajac i 10% na platu svakoe ko uhvati nekog pijanog vozaca, makar iz kafane izasao i netar krenuo autom i oduzet kljuc pa sutra u stanicu po njega .
joj slike..... cucla fašlu i vozi... vako pijano ne izgleda
Udri Murga i ne žali pendreka!!
možetel vi nešto pametnije dogovoriti na državnom nivou ? Jer svi znamo, da se oko bitnih tema ne možete ništa dogovoriti.....
Samo rigorozno i za vozace koji pređu ogranicenje brzine od 40km/h
sa 1 5 promila ne znas kako se zoves a kamoli da vozis..
Cuj vec sa...
Ne znam koja budala moze ista od alkohola popit pa sjest za volan... Ako ces piti, naroljaj se, ali ne vozi, jer ces tad ugroziti i neciji zivot!
POOŠTRITI KAZNE NOVČANE!
Od 0,5 do 1,5 promila kazna koja se bazira na primanjima tj. postotak od plate (1 promil = 1 mjesecna plata). Za one bez primanja minimalna kazna XXX KM. Sve preko 1,5 promila u zatvor, minimalno 2 sedmice + novcana kazna.
Šta god da uvodili treba razlikovati vozače koji popiju pivu-dvije, od onih koji u sebe saspu litar rakije. Neće se ništa postići ako se to izjednači.
@sae540 Koja to većina država? Nabroj te države.
@Android Knego. Nije isto za svakog covjeka dva piva ako popije. Neko moze popiti 5-6 da ne osjrti dok drugi obandaci na trecoj, a mnogima i prva udari u glavu. Sa zesticom je jos gore. Samo 0.00 i rijeseno. Pijem ali nikada nisam uzeo volan. Placao sam taxi da me vozi pa sutra dolazi po auto.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zabranit skroz alkohol ko vozi ;)
Kakvih sve trijeznih kretena, kabadahija i budala ima po cestama, alkohol im ne bi ni 1% pogorsao situaciju.
Hajte sad Minder-tastatura uhljebi sa Klixa, treba ovo treba ono. Ovo je odlicna vjest za SDA Dzamijase sa poganim Bakir-Vehabijskim bradicama...
I da se onemoguci vađenje svih dokumenata dok se ne plati kazna