Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedan prijedlog za VODOVOD I KANALIZACIJU kad vam ovi iz Elektra isključe struju a vi njima vratite milo za drago i isključite VODU :-)) - haha, vi ćete prati guzice u mraku a oni će prati guzice nasuho-
@OBILIĆ zadam ti ga staroj sijedoj majci
jao, ocami najjači mi komentar gore, dajte mi koji minus da se ne ufuram :-D
Pa ljudi 1.700.000 markica! Pa ja bih im i trafostanicu odnjeo!
prije si \"morao\" biti u jednoj stranci, a sad moraš vidjeti u koju ćeš firmu da tražiš posao, pa provjriti koja stranka vodi tu firmu, pa se učlaniti u tu stranku. međutim, stranke su nacionalističke, pa šta ako nisi te vjere, NIŠTA!!! NI POSLA NI VODE, NI STRUJE,... GDJE SU PARE, GDJE JE VODA, GDJE JE STRUJA, GDJE SU PLATE KAO U VODOVODU?????????????
u socijalistickoj drzavi se ovo nije moglo desiti - da jedno javno preduzece ukida mogucnost drugom javnom preduzecu da pruzi nasusnu potrebu gradjanima .... voda i energija su NASI, morali bi sluziti za nase potrebe sve je ovo nakaradno
Ovo je samo osvrt kolko se u državi naplati od građana za vodu, a većina ovog novca je iz KS. zna se dobro na šta sam mislio sa 2 miliona stanovnika. Misliš li da u drugim kantonima ima dovoljno novca, da ne duguju nekome nekakav novac kojeg nemaju, a naplate ga od građana. Pitaj kolkika je najmanja plata u vodovodu!
Dosla struja, reaguj k\'o munja:)
Teško Bosni s nama kakvi smo!
otkad to u kantonu sarajevo imamo 2 miliona stanovnika... bravo matematicar :)
P.S. PLAĆANJE VOODVODU JE NA MJESEČNOJ OSNOVI 10 MILIONA X 12 = 120 MILIONA MARAKA, NIJE PLATILO POLA GRAĐANA = 60 MILIONA km
MAMA TI STOKA!!! TELE NEVASPITANO!!! Neinteresira me nikakav kanton, ne plaćam ja vodu kantonu već vodovodu! Gdje je 1,7 miliona KM? Gdje su pare koje građani uplaćuju na njihov račun? 2 miliona stanovnika x 5KM = 10 miliona KM Vrlo jednostavna računica i to ofrlje... GDJE SU PARE - GDJE JE VODA?
Nisu im trebali nikako uključiti struju, ionako ništa ne rade a tolike plate sebi obezbijedili, u Vodovodu radi sve sama rodbina i \"dobri prijatelji\" iz stranke
drzava za covjeka:D
Mozda vodovod jednostavno nema para da plati struju, kanton im jedva daje dio para od planiranog budzeta. Informisite se malo... Jeste li primjetili da je sve u ovom gradu poskupilo sem cijene vode koja se ne mijenja od poslije rata??? Cijena goriva, cijena struje, cijena plina, cijena zraka... Stoko nezahvalna!
baš tako..gdje je lova..gdje je nestala..PRESTANIMO PLACATI VODU...nek se nadju pare ! jer nama je isključena voda,a mi placamo vodovodu,a ne elektroprivredi..možda da placamo direktno Elektroprivredi vodu????da nam više ne zavrcu vodu !