Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba stvari nazvati pravim imenom. Ovo je brutalno uklanjanje dokaza u aferi "dva papka", koju sprovodi 100 papaka.
Bravo Mijovicu, osuda ne smije ostati samo verbalna!!!!!!!!! Naredbodavci i pocinioci ovog upada moraju biti kaznjeni i izbaceni sa posla sa dozivotnom zabranom zaposljavanja u drzavnim institucijama. Ako se ovo ne desi pod hitno onda ovu vlast treba srusiti! Ovaj upad je prijetnja svim poreskim platisama u BiH od kojih zapravo zive ovi nalogodavci!
Tako bi ti ostavio da umre od gladi sehidska porodica. Eee, tako je to, dobro je nisi trazio da im se i mezari iskopaju. Bosno bolesna, izgleda narodu tvom spasa nema.
Silnike i moralne patuljke istina najviše boli. Bravo Mijoviću.
...al ste dosadni...
Hebalo majku, bas ovaj Do dick zaHebava kako mu se prohtije, upadne u Sarajevo ko cetnici tokom rata, napravi dar-mar, uradi sto zeli i sad se podsmjeva iz Banja Luke. Kaze mediji u rs-u imaju pune slobode i niko ih ne dira. A vi u Federaciji, ko biva, gazite medijske slobode... A prije par dana razbuc(a)o koaliciju Domovina k'o dijete igracku. Kralj je, mora mu se priznati!
Oakav pretres samo korumpirani ljudi mogu podzati...Najvjerovanije je da je tuzitelj Todorovic potplacen sudija?
Licemjerje :D uuuuuhhhhuuuuu !!!
gde je commi? :D od kako su ih pretresli klix on se ne javlja
Pećancu daj ostavku! Ne zaboravite da su oni imali podršku MUP-a KS!
ISTI OVAKAV BRUTALAN NAPAD NA FEDERACIJU ME NE BI IZNENADIO. PA FEDERACIJI ŠTA GOD DA SE DESI, FEDERACIJA PARALISANA, NISMO NI ZA VELIKE SNJEGOVE, NI ZA POPLAVE, NI ZA STANDARD, NI ZA SIGURNOST, NI ZA LIJEČENJE, NI ZA NOVINARSTVO, NI ZA ŠKOLSTVO, DA SE U FEDERACIJI JUČER NIJE NAŠAO NIKO KO BI KONTRIRAO NA ZAKONIT NAČIN NEGO SE DANAS JAVLJAJU MIŠEVI POPUT ONOG PROPALOG SDP-OVCA NIKŠIĆA. POSLIJE BOJA KOPLJEM U........ U OVOJ FEDERACIJI NIŠTA AMA BAŠ NIŠTA NE FUNKCIONIŠE. PROBAJTE SLIČNO URADITI U REPUBLICI SRPSKOJ, BOG ME UBIO AKO TO ,,ONI,, NE BI ISKORISTILI I PONOVO ZARATILI. ALI... JEDAN ŽELJKO KOMŠIĆ DOBI GLASOVE NA IZBORIMA, SDP IZGUBI KATASTROFALNO, DAKLE NAROD SE ODREDIO, ODLUČIO, DOŠAO PAMETI, EVO HOĆEMO NA IZBORIMA DA GLASAMO ZA DRUGE.... KO JE*E NAROD, ŽELJKO KOMŠIĆ ĆE ODREDITI KO ĆE NAMA BITI U VLASTI PA SVAKODNEVNO U DF PRIMA ONE KOJE NAROD NIJE HTIO, ONE KOJE JE NAROD POPLJUVAO TO SVE NAJISKOMPROMITOVANIJE ČLANOVE SDP ŽELJKICA SABIRE U SVOJ DF. ZA KOG NAROD GLASA???
POSTAVI NA YOUTUBE PA DA VIDIMO ŠTA ĆE ONDA PRETRESTI.
I onaj ko prije nije čuo za klix, sada jeste :-) Nekako mi šuhveli sve ovo...
Ako i jesi kucanica,ne moras tako razmisljati!Stereotipno.
A ti očito imaš stereotipno razmišljanje o kućanicama. Na klixu kamara trash vijesti, polupismeni novinari, et, nešto mi se ne sviđa oko svega ovoga...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)