Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Pipo Ne bavi se politikom jer ne kontas mnoge stvari........ Ovo sto su se uzrujali u vezi provedbe presude Evropskog suda za ljudska prava u Strasbourgu u predmetu \"Finci i Sejdić\". Tu se radi o jednom Jevreju i vidis kakva se prasina digla, sta se sve desava u Banja Luci protiv Bosnjaka i njihovih prava pa nista se nepreduzima. Nemoj te me pogresno shavatiti nemam ama bas nista protiv Jevreja ili bilo koga samo analogije reda radi da se vidi sta je prava politika.
Politika |26.01.2010. u 12:49 Podijeli Vlada RS Prihvaćene nametnute izmjene Zakona o državljanstvu RS-a KO li je OVO dozvolio???zar ce poslije svga sad genocid tvorevina davat drzavljanstva????hej???
Znaci ukidanje genocid tvorevine,tri lopova predsjednika koji cuvaju svoju guzicu na udobnim minderima i foteljama,znaci JEDAN Predjsednik,vlada,ministarstva,Parlament,Policija,Drzavni Budzet i jedna drzava BiH-a svih njenih gradjana!A ne srbski aparteid i diktatura a u isto vrijeme lopovluk pojedinih politicara na vlasti u svim\"kunstuitivnim narodima!\"smrt fasizmu sloboda narodu! BiH4EVER!