Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trojka sve prodaje
Komadant oruzani snaga covjek koji ne postuje ustav i zakon BiH. tuzilastvo, sud, osu , sipu, graniscnu policiju, vukoju, poreznu, zgradu u banjaluci, Bravo trojkasi. Nisu rusitelji drzave jaki, koliko smo mi slabi
halali nam Fadile
Trojku cemo na kraju morat rijesiti kao sto su se romuni rijesili causeskua
Dino, samo nemoj reci da ce se u CIK delegirati nezavisni i nestranacki ljudi ili ce ti to po Dodikovom i Covicem kljucu😱po onoj stranke su «vlasnici» mandata, koje su pojedinci dobili na izborima😡😤ti samo pricas o relaksiranju, a BiH postale Sjeverna Korea, koja KimDodika i KimCovica😂😂
Trojka definitivno izdade sve,tacnije dvojka,Dino i Neka
Ako je CIK pod kontrolom opozicije kako ond avi pobjediste na izborima. Prodana dušo !
Lako al moze jos lakse
Trojka odlicno nastvalja rad prijašnje partije. Za 20 godina cemo jedva cekati da odu sa pozicija. Ko nas je kleo nije dangubio.
Pa dokle će ovi naši usrani političari da vrijeđaju inteligenciju građana BiH. Ako su oni bezobrazni, a usput i glupi idioti, šta čekamo više.
A da Krishtin buraz ovdje ne upadne
Hadžifejk već najavljuje "Respiratore 2", istu je najavio drugi munafik iz tria Dritan sa Šćepom. Očito je da su iz Ambasade dobili nalog (i lovu) da krene operacija "Kula 2" kojoj je cilj obezglavlj. najjače bošnj. stranke tako da trojkaška muljež ostane i u slj. izbor. ciklusu, čime bi se Bošnjaci definitivno dokusurili kao politički faktor. Nikada više Bošnjaci neće biti prepuštani sami sebi, iznad njihovih istaknutih glava visiće damoklov mač "neovis. pravosuđa".
Dritko: "G. Marfi šta ćemo sad, svi nas ignorišu!" Marfi: "Pokušajte ponovo sa Dodikom i Čovićem!" Dritko: "Ne ide, Dodik kaže da si ti Šefe kriv jer si nas okrenuo protiv Dogovra, a Čović nam prijeti da će pustiti snimak iz Dodikova podruma gdje smo na sve dobrovoljno pristali". Marfi: "Ništa, što ste trčali pred rudu, šeprtlje jedne - žuri vam se u Europu haa, eno vam hotel na Baščaršiji idite tamo - mislim da se zove Evropa."
Šta preostaje Dritku nakon što je uhvaćen u historijskoj izdaji u Bakincima? Sad će u svom stilu moliti glavne političke mentore iz Ambasade da pokrenu RESPIRATORE 2, ali i MEMIĆE 2, medijski sponzori Avaz, Fake tv, N1 su već u niskom startu i samo čekaju "pucanj" da krene utrka u raskrinkavanju preostale "Bošnjačke mafije", kako to voli reći mr. Šćepo.
Najveći demagog Balkana, poslije Vučića, doživio totalni fijasko. Tako se događa likovima koji imaju više šefova a nemaju svoj stav niočemu. Sad će za pokrivanje bruke izmisliti novu laž na račun Komšića ili Bakira - ali je lik toliko iskompromitovan da mu više ne vjeruju čak ni u Havazu, a Hadžifejk će se lagano početi distancirati od propalog političara.
botovi se utrostrucili xadnjih dana, sta li sda sprema. A lopove iz cik-ova, od prvog do zadnjeg treba uhapsiti i suditi za 30 godina laziranja izbora.
Kada će biti objavljen detaljan snimak primopredaje mita Alminu Badnjoviću za klevetu, obmanu javnosti i laganje za respiratore gdje se vidi s kim i kad je bio u momentu kad mu je predata nagrada i dato obećanje za poziciju direkora IDAEE. Sve je zadokumentovano...
Jadna si ti BiH kada stalno stranci kroje tvoju sudbinu. Bosanaca sam ali pofijelite ovu zemlju i valjda ce biti mirnije. Ovako nema napredka.
Trojkaši su toliko uznapredovali u izdaji države da ih čak i notorni mrzioci Islama i Bošnjaka, poput Maffija i Šmita, moraju bremzati. Sada im je samo Sattler ravan.
Narod je glup, trojka ce sve predati samo da bi dobila pregovore a ti pregovori sta su?pa na prvom poglavlju ce odmah sve pasti jer eu hoce integraciju drzave a ovi to ne daju.kaosto kontrolisu dom naroda, tako ce im dati i ustavni sud, i cik, i sve sto ide...